2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Circle k korteles aktyvavimas

Circle K EXTRA Club - visada daugiau! Eur vienkartinį kortelės išdavimo mokestį, prisiregistruokite prie lojalumo programos ir . Kurdami kortelę MYLIMIAUSIA pirmiausia galvojome apie Jus – siekėme sukurti tokią kortelę , kuri Jums būtų naudinga ir reikalinga kiekvieną . Nuo šiol Jums nereikia įsigyti dar vienos papildomos nuolaidų kortelės. Kortelė MYLIMIAUSIA suteiks Jums tiek privilegijų, nuolaidų ir išskirtinių pasiūlymų, lyg naudotumėtės keliomis kortelėmis. J0Gz Kai nuolaida bus aktyvuota.


Circle k korteles aktyvavimas

Tai išskirtinė kortelė , kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų. Ateityje skaitmenines „ korteles “ klientai aktyvuoti galės savo . Nuolaida kurui grįš į jūsų NESTE kortelės sąskaitą kiekvieną mėnesį. Jeigu nuolaida jums jau aktyvuota iš naujo registruotis nereikia. SEB Mylimiausia MasterCard), t. Jurate Katkute Arvaidas Narušis jei kortele nuolaudu yra aktyvuota tai nuolaida generuojasi automatiskai ir cia ne pardavejai kalti. Pripilkite pilną automobilio degalų baką, o apmokėkite atitinkama kortele , kurią . Tai speciali nuolaidų kortelė - mylimiausia kortelė , su kuria galite gauti įvairiausių.


Primename, kad Bankometro prizų likučius atnaujiname kiekvieną pirmadienį. Sportinis maišelis-kuprinė. JŪSŲ MYLIMIAUSIA KORTELĖ LAUKIA JŪSŲ.


Norėdami sutaupyti laiko, galite tiesiog atsispausdinti ir užpildyti prašymą išduoti kortelę MYLIMIAUSIA namie ir . Pagalbos kelyje paslauga įsigalios po paros ją aktyvavus trumpąja žinute. Nuolaidos kodą FSL4galite panaudoti pirkdami Cirkle K arba VIADA. Veiklos adresas Žemaitės . Kaupimo sistema taikoma tik naudojantis galiojančia ir aktyvuota kortele.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai