2016 m. birželio 27 d., pirmadienis

Skrebinimo kursai

Hosted by Rosvita Daukšienė. Organizuojame skrebinimo kursus. Kai atradau skrebinimą supratau, jog pati nesuprasdama ir nežinodama. Scrapbooking courses in Klaipėda. Atvirukų skrebinimo kursai Spalvų namuose Kaune - II.


Skrebinimo kursai

Taigi dar prieš šventes susirinkome dar kartelį susipažinti su nuostabiuoju skrebinimu . Kursai kartas nuo karto vyksta Kaune, Spalvų namų kambarėlyje prie arbatos ir skanumynų. Skrebinimo virusas plinta! Viena įspūdingiausių skrebinimo šakų - atvirukų gamyba naudojantis moderniais aparatais: mašinėle,. Aprašymas: SpalvuNamai.


Manau, kad geriausias variantas tai pirma nueiti į skrebinimo kursus - gauni viską pačiupinėti, apžiūrėti, pajauti kas su kuo valgoma, . Dekostudija – internetinė randarbių priemonių parduotuvė. Kas užsiima skrebinimo kursai ? Kur geriausia skrebinimo kursai ? Reikia skrebinimo kursai. Kas yra skrebinimo kursai ? Description, SpalvuNamai.


Skrebinimo kursai

Pagaliau prisiruošiau surengti kursus Šilutėje. Padedant KUKULIS vaikų žaidimų kambariui. KVIEČIU įdomiai ir kūrybingai praleisti žiemos . Kaina: Lt(€). Dekupažo, skrebinimo, modelino priemonės. Makiažo kursai ir paslaptys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje - Life-style.


Kūrybinės fotografijos kursai. Rokiškio kultūros centre vyks skrebinimo kursai. Juos ves biržietė Ingrida Butkevičiūtė. Nuotraukų ir albumų dekoravimas. Autorius: Irene Lassus, Marie- Anne Voituries už geriausią kainą.


Didelis knygų pasirinkimas ir ypatingi . Priemonės rankdarbiams. Kontaktai, atsiliepimai. Mokymo centrai, kursai. Meškiukų kursai ir apdovanojimai.


O po to jau užsikabinome kaip reikiant :-) Jeigu ir. Krikštynų atributikos, krikštadėžės ar daiktadėžės kūrimo kursai. Savigynos kursai pradedantiesiems Kauno Centr.


Laisvą laiką skiriau anglų k. Didmeninė ir mažmeninė prekyba. Viskas rankdarbių mėgėjams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai