2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Jorkšyro terjeras vardai

Patinėlio vardai ‎: ‎Kalytės vardai 4. Lietuviški šunų vardai patinui. Sunku sugalvoti vardo savo augintiniui? Išsirinkite iš šio vardų sąrašo. Patarimai kaip parinkti šuns vardą .

A Patinui pasiūlė gretamas, Aaronas Patinui pasiūlė Giorgetta, Aba Patelei pasiūlė MeskuteM, Ababa Patelei pasiūlė raimondaKerv. Klasifikacija pagal FCI: grupė,. Tarptautinės kinologų federacijos priskiriama žaislinių terjerų kategorijai.


Vados dydis ‎: ‎2-Temperamentas ‎: ‎Smalsus, aktyvus Standartas ‎: ‎Nr. Mano vardas – Tipė, esu jorkšyro terjerė. Gyvenu šiame pasaulyje jau aštuonerius metus. Esu smalsi ir energinga, ištikima savo .

Bet tada būkite pasirengę dėl to, kad jūsų Yorko vardas nebus . Jorkšyro terjero veislės aprašymas. Kiekvieną kartą įsigiję naują gyvūnėlį susiduriame su klausimu, kokį gi vardą jam duoti? Juk reikia kuo greičiau duoti vardą savo naujam . Gleno Imalio slėnio terjeras (Glen of Imaal Terrier) . Ponas įžymybė (angl. Mr. Famous) puikiai atspindėjo mažo, . Pirmosios šuniuko gyvenimo savaitės ir mėnesiai yra svarbiausias laikotarpis, per kurį užtikrinama jo sėkmingo gyvenimo pradžia.


Trūksta: vardai Šunų Veislynas Azijosliutas - Vardas: Desire Dinastija Veislė. Domina ju prieziura, charakteris ir visa kita :) Boruz parašė: Sveikos mamos :) labukas. Priežiūra ir priežiūra . Galbūt vieniems jie patinka . Kvaili, nepretenzingi ar juokingi vardai netinka mūsų gražiems vyrams. Slapyvardžiai mažiems jorkšyro terjerų šunims turi atitikti šių mažų džentelmenų, bjaurių . Ne veltui, nes mūsų šunų vardai gali daug ką pasakyti apie mus, žmones.


Tai dekoratyviniai šunys, išvesti aštuonioliktame amžiuje Anglijoje. Saugo nuo skersvėjų ir kartu - ligų, ypač praverčia beplaukių veislių ir seniems šunims.

Populiarūs ir neįprasti šunų mergaičių ir berniukų vardai. Viskas, ką turite žinoti apie jorkšyro terjerus : pirkimas, priežiūra, šėrimas, elgsena, sveikata, veisimas ir dar daug. Slapyvardis yra vardas , kuriuo gyvena šuo, o savininkas turės jį tarti daug kartų per.


Tokie kaip chihuahua, jorkšyro terjeras , pomeranietis, žaislinis pudelis. Mano vėžlio,o tiksliau vėžlės vardas Pepita. Kaip tik jorkšyro terjerams bus skirta šio sekmadienio „Keturkojo šou“ laida. Mūsų žiūrovai vis rašė laiškus su prašymais parodyti šios veislės . Jos scenos kolegė, grupės „danguje” . Tos pačios vados šuniukų vardai prasideda viena raide.


Gražūs ir originalūs pavadinimai. Siamo katės vardas yra gana svarbus aspektas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai