2016 m. birželio 7 d., antradienis

Superka monitorius kaune

Superka monitorius kaune

Vilnius ISPARDUOTUVES-LOMBARDU TINKLAS VILNIUJE IR KAUNE. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Visi superku monitorius skelbimai - superku monitorius skelbimų paieškos rezultatai. Kompiuterių supirkimas Kaune geriausiomis kainomis! Taip pat kompiuterį su priemoka galite pasikeisti į kitą.


Superka monitorius kaune

Domina TIK skystųjų kristalų (LCD) ne mažesnės nei (cm) istrižainės monitoriai. Superku automobilius Kaune ir aplink. Susisiekite su mumis dabar - atsakysime į visus klausimus, patarsime, pasiūlysime tai, ko Jums reikia: Mob.


Geriausiomis kainomis superkame visų tipų metalo. EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas. Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių. Atliekų supirkimas brangiai superka iš gyventojų ir įmonių-įstaigų seną buitinę techniką ir. Laikinai nesurenkame ir nepriimame televizorių ir monitorių.


Superka monitorius kaune

Supirkimo vieta: Kaunas , savanorių prospektas 2(vidinis kiemas). Televizoriai, monitoriai. Atneškite į mūsų parduotuves Vilniuje, Kaune , Panevėžyje. Mes greitai įvertinsime ir . Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius? Už dyką surenka todėl, kad į šiukšlių konteinerį prie namų tokios technikos (kaip, beje, ir liuminescencinių (ir tų naujųjų, „taupiųjų“)) lempų . Elektromarkt Kaunas , Savanorių pr.


Pilnai orine pakaba du monitoriai. Tinka visos plokštes iš įvairių elektronikos prietaisu: televizorių, monitorių , radijo aparatu, magnetofonu, kitu smulkiu namu apyvokos prietaisu, spausdintuvu, . Užsakytas prekes galite atsiimti ir kituose Lietuvos miestuose - Kaune , Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje. Visas galimas vietas rasite . Tiek profesionalams, tiek Žvejybos reikmenys - prekyba Kaune , įmonių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai