2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Optine audio jungtis

Optine audio jungtis

VIDEO JUNGTYS Kombinuota video AUDIO JUNGTYS Ausinių išvestis AUTOMATINĖ DERINIMO SISTEMA TAIP UŽRAKTAS NUO VAIKŲ TAIP FULL HD YES . Kaina su PVM ir nemokamu pristatymu. Toliau pateikiamame paveikslėlyje parodytos jungtys , kurių reikia, kad ARC palaikančio televizoriaus garsas būtų nusiųstas į garso įrenginį, kuris taip pat . Interface) – skaitmeninė aukšto kokybės video ir audio jungtis. Pridėti prie pageidavimų.


Optine audio jungtis

Video jungtys: VGA vnt. Greitas ir patikimas pristatymas visoje Lietuvoje. Neutrik NC3FXX-B jungtis.


KA-3jungiamas į diktofono ausinių lizdą ir į kito įrašomojo įrenginio garso įėjimo jungtį. Tokiu būdu galima kopijuoti įrašus, pavyzdžiui, į kasetinį įrenginį, CD . Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. Aukštos kokybės ir įvairių ilgių laidai bei jungtys garso bei vaizdo technikai. Palyginti prekę LAIDAS REAL CABLE AUDIO CABLE EVOLUTION NANO OFC . PD Connex Cable 2xXLR Male-2x6.


Nauji mikrofonai su irasymo funkcija. Vilnius toliau siuntimas . Jungtys usb, aux, bluetooth, sd korteles. Tikrasis produktas gali skirtis nuo nuotraukos. Pjungimas: šakutė ar banana jungtys. TCB audio video kabelių pajungimo dėžutė.


Keraminės kontaktinės kaladėlės. V linijos transformatoriai. EUR platesnis aprašymas. RCA audio jungtis Adam. Kabeliai ir jungtys garso ir vaizdo aparatūrai.


Optine audio jungtis

GARSO JUNGTYS : Mini Jack. LT Universalus AUX audio kabelio 3. Automobilinės audio jungtys Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Audio ,usb,lizdai,kištukai,jungikliai. Jei ne, būtina papildoma jungtis.


STUFF metrų HDMI kabelis. Pristatymas kitą dieną! Išsami informacija apie King Net Enterprise Co. Visi video audio laidai adapteriai lizdai jungtys antenos skelbimai - video audio laidai adapteriai lizdai jungtys antenos skelbimų paieškos rezultatai Alio.


AUX lizdą jungtis Aukščiausia klasė 3. NEUTRIK XLR audio jungtis NC3FX: Trijų kontaktų jungtis audio kabeliams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai