2017 m. vasario 14 d., antradienis

Kailiu parduotuves kaune

Kailiu parduotuves kaune

Kviečiame apsilanyti mūsų odos ir kailių salonuose. Karališko tigro“ kailių salone rasite platų garsiausių Italijos, Ispanijos, Prancūzijos, Suomijos, Anglijos ir Ispanijos dizainerių odos ir kailių drabužių pasirinkimą. Perforuotas kailis puikiai tinka kailinių , liemenių ar kitų drabužių siuvimui, nes kailis nebebūna toks. Odos (odiniai) gaminiai - modeliavimas, siuvimas, taisymas. Moteriški, vyriški, vaikiški kailiniai, . Baltijos kailiai “ gaminius mūsų el.


Natūralaus kailio išdirbimas, kailinių gaminių siuvimas ir pardavimas . EKSO kailių ir odos salonas - siuvykla. Kaune įkurtos įmonės „Vilkas“ tradicijas. LT kailių ir odos salonas- siuvykla. Komercijos direktorius Klaidas Vendziulis.


Urmas“ svetainę ir sužinokite, kur yra šių rūbų parduotuvės. NATŪRALIŲ KAILIŲ GAMINIAI. Tai patogu tiems, kas į Kauną apsipirkti važiuoja kartą ar du per metus. Pas mus salonuose platus kailinių bei odinių gaminių pasirinkimas, drabužiai iš avikailio, kailinės bei odinės kepurės, šaliai, pirštinės, piniginės, diržai.


Kailiu parduotuves kaune

Visa informacija apie Lietuvoje veikiančias įmones vienoje vietoje - 118. Kailinių siuvimas, nutrijos . Madingos odinės striukės. Vilko kailiniai, parduotuvė. Adresas: Raudondvario pl. Iš viso dingo apie vienetinių gaminių.


Kaune apvogtas kailių ir odos salonas „Ekso“. Dėl grožio kaunietės nežada veržtis diržų – už prabangius kailinius parduotuvėse palieka tūkstančius litų. Parduotuvių konsultantės pastebi, kad kauniečių akys . Kaune ir Klaipėdoje bus uždaryti penki „ Bison “ prekės ženklo odos ir kailių.


Kaune žaibiškai apvogta kailių parduotuvė. Visi kailiu salonas skelbimai Kaunas - kailiu salonas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Norfa“, kuriame jau kurį laiką veikia kailių ir odos salonas . Internetinė parduotuvė karlote. Aukštos kokybės moteriškos striukės Towmy tiesiai iš oficialaus Towmy atstovo Lietuvoje. Vilniuje Konstitucijos pr.


VISOS KAILIU SIUVIMO,PERSIUVIMO PASLAUGOS. VILKO KAILINIAI, UAB parduotuvė. Vagystė buvo gerai apgalvota, nuo sienų nuplėštos stebėjimo kameros bei pavogtas jų užfiksuotų įrašų . Gaminiai iš natūralaus avikailio.


Kailiu parduotuves kaune

Didmeninė ir mažmeninė . KARLOTĖ - išskirtinių, elegantiškų moteriškų drabužių prekyba. Turite pamatyti spalvotą, šviesią, stilingą ir naują kailinių kolekciją. SmartMaster“ telefonų taisyklos Kaune folder Verslas clock . Atstovų parduotuvės : Notra Vytauto g. Oficialios Kauno „Žalgirio“ parduotuvės zalgirisshop.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai