2017 m. vasario 10 d., penktadienis

Kaip atkoduoti audi magnetola

Kur rasti serijos (angl. „serial“) numerį? Paspaudžiate TP ir RDS mygtukus ir juos abu laikote nuspaudę, kol vietoj. Ant magnetolos dega SAVE. Ar butina isimti ir ardyti?


Kaip atkoduoti audi magnetola

Gal yra koks gamyklinis kodas? Daugiau rezultatų iš forum. Profesionalus automagnetolų atkodavimas, atrišimas.


Parduodu originalia audi chorus magnetola nuo audi ab(kodas zinomas) 20€ Pioneer mvh-29bt su aux, usb, bluetooth ir su . Visi audi magnetola skelbimai - audi magnetola skelbimų paieškos rezultatai Alio. Sveiki,netikėtai gavau AUDI gamma magiuka,bet reikia kodo gal. Sveiki, reikia atkoduoti Volvo HU-5cd-grotuva, dekoju is anksto. Galiu padeti atkoduoti originalu auto grotuva Diskusijos apie Audio, Video, Navi,.


Kaip atkoduoti audi magnetola

Jeigu kam netycia pasimete,ar pamirsot originalios magnetolos koda. Reikia atkoduoti ,kaina 50lt neg. Kaina Lt, Miestas Panevėžys. AUDI pristatė atnaujintus „RS Coupé“ ir „RS Sportback“. Suvedus neteisingai tris kartus kodą - magnetola užsiblokuoja.


Acura radija, Mercedes Benz radija. Alfa Romeo radija, Mitsubishi radija. BMW radija, Opel radija. Chrysler radija, Peugeot radija. Beje, matau kad jie teikia atkodavimo paslaugą.


CD changerio paduoti AUDI IN - o čia jau junk ką nori, kad ir namų kiną. Nemažai su jomis pavyko atkoduoti , tiksliau pritaikyti naują kodą. Audi radija, Nissan radija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai