2017 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Giluminio siurblio pajungimas

Kokios giluminių siurblių kainos? Viskas priklauso nuo produkto kokybės lygio ir galios (kW, našumo, prekės ženklo). GILUMINIO SIURBLIO IR HIDROFORO MONTAVIMO,.


Giluminio siurblio pajungimas

EKSPLOATACIJOS IR PRIEŽIŪROS. Vienfazių siurblių pajungimo schema su Pedrollo pultu. Patarimas prieš perkant giluminį siurblį. Niekada nevykite pas giluminių siurblių pardavėjus tol, kol neturite gręžinio ir nežinote kokiame gilyje yra vanduo ir koks.


Giluminį siurblį prie elektros tinklo pajungti tik per valdymo ir apsaugos pultą, atitinkantį siurblio variklio technines charakteristikas. Siurblio variklis ir kabelis turi . Ką daryti jei sugedo gręžinio siurblys. Patikrinti ar ateina elektros įtampa, ar šviečia pulto indikacinė lemputė, ar neiššokęs termo jungiklis, ar veikia slėgio relė, . Giluminiai siurbliai yra skirti vandens pakėlimui į paviršių. Gręžinių (giluminiai) siurbliai skirti švariam, gėlam, šaltam vandeniui siurbti iš gręžtinių giluminių vandenviečių.


Vandens siurbliai jūsų namams . Tokiais atvejais siurblius gręžiniuose montuojame specialaus adapterio pagalba, o gręžinio žiotys . Jei siurblio dalis ir variklis pateikiami kaip atskiri mazgai. Variklio prijungimas prie siurblio. Elektrikams dėl giluminio siurblio keliems vartotojams, ir dėl tų pačių. Dujinio katilo pajungimas , šildymo sistemos profilaktiniai darbai.


Pirminis siurblio patikrinimas būtinas siurbliui padirbus – valandas. Hidroforų, giluminių vandens siurblių prijungimas. Elektrinio giluminio buitinio siurblio naudojimo instrukcija.


Giluminio siurblio pajungimas

Tik pas mus - švediški Debe vandens siurbliai. Kaip ji pajungti ,daugiau cia nieko nebereikia nuo siurblio slanga ivesti i. Ar įmanoma kažkaip pajungti hidroforą ar paprastą vandens siurblį. Giluminio gręžinio siurblio komplektas SQE 5-GRUNDFOS.


Visi vandens siurbliu remontas Vilniuje skelbimai - vandens siurbliu. Atliekame vandens siurblių remonto montavimo ir santechnikos darbus Atliekame giluminių siurblių. Baltijos inžinerinės sistemos, UAB. Giluminių gręžinių pajungimo armatūra, grezinio pajungimas. Maišytuvo, vonios pajungimas , Plautuvių-praustuvių sifonų keitimas ar valymas.


Statome hidroforus, giluminius siurblius. Radiatoriu montavimas ir pajungimas. Lietuvos įmonių katalogas. Pastatėme dar vieną nuotekų valymo sistemą!


Didelis našumas, efektyvumas, paprastas panardinamų giluminių siurblių montavimas, maža kaina, atsiliepimai. Pajungimo diametras: 1¼. Oras–vanduo šilumos siurbliai – tai įrenginiai, gaminantys šilumą iš aplinkos oro, todėl šioje šildymo.


Su galimybe pajungti boilerį. Mes turime vandens siurblių ir hidroforų tokių gamintojų kaip GARDENA, KÄRCHER, EINHELL, METABO ir kitų. Pumpuojant siurbliu , vandens lygis žemiau gręžinio žiočių nežemėja,.


Pastoviai taisau giluminius vandens siurblius , hidroforus, fekalinius siurblius , atlieku visus santechninius darbus. Galiu sumontuoti naujus .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai