2017 m. vasario 7 d., antradienis

Kaip isvalyti kompiuteri nuo siuksliu

Kaip isvalyti kompiuteri nuo siuksliu

Jie ten kaupiasi tam, kad antrą kartą apsilankius toje pačioje svetainėj, ji kuo mažiau siųstų informacijos į kompiuterį , ir taip ji užkraunama greičiau. Jums parodysime ir aprašysime kaip galima saugiai atlikti programinių šiukšlių išvalymas savo kompiuteriui. Taip Jūs atlaisvinsite kietojo disko vietą bei.


Naudingi patarimai, kurie padės išvalyti kompiuterį nuo šiukšlių , reklamos ir kito šlamšto. Be to, jūsų kompiuteris pradės veikti greičiau. Dažnai vartotojai kreipiasi į šeimininkus su problema: kodėl kompiuteris sulėtėja, jei tai yra tik keli mėnesiai nuo pirkimo datos.


Kad pašalintumėte tokią . Kaip išvalyti kompiuterį nuo virusų. Valymui naudosime kelias programas (nes viena programa dažniausiai neišvalo visų virusų ir internetinių šiukšlių ). Vėliau dar kartą patikrinkite kompiuterį įprastinėmis kompiuterinių šnipų . Norėdami išvalyti kompiuterį nuo šiukšlių ir nereikalingų failų. Pažymekite visas varneles (galite nežymėti Recycle Bin – šiukšlių dėžės, jei dar nenorite jos išvalyti ), ir spauskite OK. Windows vykdant užduotis pati. Apskaičiuokite, kaip išvalyti kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį nuo šiukšlių , nereikalingų.


Kaip isvalyti kompiuteri nuo siuksliu

Kodėl turiu išvalyti kompiuterį nuo laikinų failų? Laikui bėgant pastebėjote, kad kompiuteris pradeda lėtėti, „atsilieka“ - aplankai ir failai neatsidaro taip greitai, . Veiksmingiausias valymo būdas yra programa, skirta išvalyti kompiuterį nuo šiukšlių. Kai reikia išvalyti kompiuterius nuo šlamšto ir nereikalingos programinės.


CCleaner - populiari programa, kurio pagrindinė užduotis - sugebėti išvalyti kompiuterį nuo sukauptų šiukšlių. Nesvarbu, ar vartotojas nori ar ne, anksčiau ar vėliau, bet kuris . Puiki programa ieškoti šiukšlių ir išvalyti ją standžiajame diske. Taikymas suteikia ne tokį platų funkcijų spektrą kaip analogai, tačiau atlieka savo darbą su . Jei norite išvalyti meniu „Pradėti“, paliekant tik programų sąrašą, turite. Kas yra užmigdymas ir ar . System Mechanic yra patikimų pavadinimas, kai kalbama išvalyti savo kompiuterį ir ištrinti nereikalingus failus iš.


Kaip aš galiu išvalyti šiukšlių kompiuterį ? Išvalykite visas šiukšles iš savo kompiuterio diskų. Valo Jūsų kompiuterį ir didina efektyvumą. Apsaugo Jūsų kompiuterį nuo nepageidaujamų slapukų. Kaip kompiuterio vartotojas, greičiausiai susidursite su (arba jau susidūrėte), kad turėsite išvalyti ją iš įvairių rūšių šiukšlių - laikinų failų, programų paliekamų . Svarstote įsigyti supamą antivirusinę programą? Kompiuterio šiukšlių valymas - šiukšlių valymas naudojant CCleaner.


Tai yra galinga programa, skirta išvalyti standųjį kompiuterio diską nuo įvairių sistemos šiukšlių ir. Pirmiausia, tokius kompiuterio „kampus“ reikia išvalyti. Kaip paciam isvalyti kompiuteri nuo virusu, viena smulkmena instaliuojant. Galiausiai matome tokį langą: Kompiuteris taip pat kompiuterio greitinimas lėčiau.


Kaip isvalyti kompiuteri nuo siuksliu

Visada (automatiškai) patikimai valyti Šiukšlių dėžė, pasirinkti. O kaip „Ccleaner “, tada būtent tokia jo užduotis: išvalyti kompiuterį nuo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai