2017 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Vilniaus dizaino kolegija stojamieji egzaminai

Viskas apie studijas, priėmimo tvarką bei įdomius pažintinius projektus. Bendrojo priėmimo stojamieji egzaminai įgauna pagreitį, nepraleisk progos įšokti į šį egzaminų traukinį ir tu! Teisė laikyti stojamuosius egzaminus suteikiama tik pateikusiems prašymus.


Stojamųjų egzaminų į Kolegijos studijų programas bendrajame ir . Vilniaus Dizaino Kolegija ( VDK ). Stojamieji egzaminai Valstybės finansinė parama studentams . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. VILNIAUS DIZAINO KOLEGIJA ;. Ar jau kas nors gavote vtdk ir dva stojamųjų egzų rezultatus? Vilnius yra vienas iš nedaugelio jiems draugiškų pasaulio sostinių.


Minimalus stojamasis balas – ar net vos 8. Kaip reikia būti išlaikiusiam brandos egzaminus , kad taptum studentu? Paaiškino, kas sudaro stojamuosius egzaminus ir kaip jiems pasiruošti. Norintiems studijuoti taikomąją fotografiją, stojamojo egzamino. VGTU bakalauro studijų programos – Multimedija ir kompiuterinis dizainas. Gal yra zmoniu, siais metais stosianciu i dizaino kolegijos ,. Grafinio dizaino programos tikslas – rengti aukštos kvalifikacijos plataus profilio grafikos dizainerius profesionalus pramonei, prekybai, leidybai ir el.


Vilniaus dizaino kolegija stojamieji egzaminai

Kolegijos atstovės supažindino III ir IV gimnazijos klasių mokinius su studijų galimybėmis, stojamųjų egzaminų reikalavimais, studijų kainomis, . Interjero dizainas - Kauno Kolegija – Ä ia rasi karÅ¡tÄ…. Galbūt šis žaidimas padės tau išsirinkti tinkamą studijų programą. Tik žingsniai žaidimų, užduočių ir galbūt atsakymą rasi čia. Motyvacijos įvertinimą šiemet praėjo 18asmenų, o stojamuosius egzaminus į meno . Jie 2018-ųjų egzaminų sesijos metu itin sėkmingai išlaikė anglų kalbos, vokiečių.


LT-103Vilnius , tel. Tai vienintelė privati meno studijų aukštoji mokykla .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai