2017 m. spalio 10 d., antradienis

Koklinės krosnelės su orkaite

Koklinės (špižinės ne Jotul) krosnelės iš Vakarų. Malkinės viryklės su orkaite. Konvekcinė krosnelė Stefany Forno, La Nordica (Italija) su orkaite kūrenama malkomis. Dažnas variantas kai krosneles renkasi ir su maisto gaminimo vieta ar orkaite.


Koklinės krosnelės su orkaite

Vidutinio galingumo mediena kūrenama ketinė krosnelė su orkaite ir koklių. Plieninė krosnelė Deluxe L 13kW. Klasikinio dizaino koklinė krosnelė ABX Britania, su plienine (L) arba ketaus (K) degimo kamera, komplektuojama su rudos, mėlynos, žalios, . Maisto ruošimo krosnelės viryklės kurių viršuje įrengta kaitlentė bei gardėsiams gaminti krosnelės su orkaite.


Tačiau neapsigaukite, tai modernus ir efektyvus šildymo būdas. Didelio galingumo, modernaus dizaino ketinė krosnelė su kokliais ir su orkaite. Puikus ketaus ir koklių derinys šių krosnelių dizaine, šias krosneles daro . Pirmiausiai renkantis tarp krosnelės ar židinio, reiktų atkreipti dėmesį į planuojamos. Beje, koklinės krosnelės sukaupia ir skleidžia šilumą dar iki valandų. Nordica Stefany Forno (su emaliuota orkaite ) koklių ir muilo akmens apdaila.


Koklinės krosnelės su orkaite

Techninės charakteristikos: Konvekcinės krosnelės Rud Pirotron Cantry-Nominalus. Krosnelė su orkaite (šone) 9kw.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai