2017 m. spalio 19 d., ketvirtadienis

Naudoti baldai vilniuje

Baldų asortimentas nuolatos atnaujinamas. Gyvai baldus galite apžiūrėti Vilniuje. Visi naudoti baldai Vilniuje skelbimai - naudoti baldai Vilniuje skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Užsukite pas mus į parduotuvę Vilniuje , Kareivių g. Naudoti baldai – geriausias kainos ir kokybės santykis. Didelis naudotų baldų iš Vokietijos pasirinkimas.

Visus baldus turime sandėlyje. Vežame naudotus baldus beveik iš visų Vakarų Europos šalių: iš Vokietijos, Belgijos, Olandijos, Prancūzijos, Anglijos, Austrijos. Kokybiški senoviniai, klasikiniai ir antikvariniai baldai iš Vakarų Europos.


Platus interjero detalių asortimentas. Parduotuvę rasite Šeškinės 2 Vilnius. Kokybiški baldai iš Vokietijos, gausis svetainės kampų, sofų, lovų, setainės baldų pasirinkimas.


Prekyba naujais ir naudotais baldais Kaune. Naujas baldų papildymas!

NAUDOTI BALDAI - Rated based on Reviews Geri baldai už puikią kainą! Pigiausi baldai Vilniuje. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Siūlome tik labai geros kokybiškus odinius baldus , beveik visada turime antikvarinių baldų, dalis jų pagaminti 19a.


Vilniuje duris atvėrė naudotų vokiškų baldų prekybos kompanijos mobel. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Sveiki , reikia pagalbos reikalinga sofa lova vilniuje naudota , gal zinote kur butu galima rast pigu varianta internete ar gal zinote adresu kur but . Pas mus rasite svetainių, miegamųjų, valgomojo kambario baldų bei įvairių interjero . Kad baldai namuose ilgiau tarnautų, stenkitės juos tinkamai prižiūrėti. Susikurkite jaukius namus su „Gintaro baldais“!


Atvykite įsigyti kokybiškų baldų, dėl kainų derėkimes :) Jūsų patogumui susitarus priimame ir po darbo valandų! Baldus galėsite įsigyti iš karto. Baldai su geriausios kainos garantija. Greitas baldų pristatymas.


Kaip prižiūrėti savo baldus ? Medžio, metalo ir audinių skirtumai. RŪPINIMASIS BALDAIS: MEDIENA, AUDINYS IR METALAI Aukštos .

Didmeninė ir mažmeninė prekyba vokiškais baldais bei aukštos kokybės vokiškais čiužiniais. Tad jei Jums reikalingi kokybiški, tačiau pigesni stalai, kėdės, odiniai kampai ar baldai Vilniuje , Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje – išpardavimas ir . Kiekvienas baldas ar namų detalė į mūsų sandėlį atkeliavo į lagaminą susikrovęs dalį savo istorijos. Dabar jie ramiai sau ilsisi ir laukia naujų šeimininkų. Vokietijos:​natūralios odos baldai , eko odos baldai , odiniai kampai, medžiaginiai baldai ,. Ir puodeliai, ir baldai.


Tai – originalūs baldai , ypač kruopštaus meistro rankų darbas, juose įspausti ir jo. Prieš tai jis Vilniuje dirbo kelininku. Mūsų svetainėje kviečiame apsilankyti visus, siekiančius išskirtinio stiliaus savo namų interjere. Pas mus parduodami: Antikvariniai senoviniai baldai , Naudoti.


Taip pat siūlome įsigyti ir kitų žinomų gamintojų korpusinius baldus savo namams - svetainės. Jūsų laukiame ir LIBRO baldai salone! Sofos, sofos lovos, kampinės sofos, minkšti kampai, foteliai, pufai - Vilniuje , Kaune,.


Domina baldai , interjeras, interjero detalės? Mažai naudoti Vokiški šviestuvai, vnt. Prekių pristatymas: Į Vilnių ir Kauną kiekvieną sekmadienį prekes pristatome NEMOKAMAI!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai