2017 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

Skrolinti

Kompiuterijos žargonu skrolinti (angl. scroll) dalykine kalba – slinkti, paslinkti, pasislinkti, plg. Kaip taisyklingai lietuviškai pasakyti „ skrolinti “? Spausk ir žiūrėk animacinius . Kodėl aš turiu perskaityti man visiškai nenaudinga tekstą, ir po to mestis į visiškai kitą svetainės vietą ir dar skrolinti į viršų? Ir po to suprasti, kad aš jau esu tame .

Knygų skrolinti nereikia, tai ir pirštai nelūš. Dabar gali skrolinti į šoną ir skaityti. Sodraus sviesto ir kiaušinių skonio prisirpusi prancūziškoji brioche bandelė, sultinga vištienos krūtinėlė, mėlynasis pelėsinis . Interneto svetainė – ne laikraštis ir ne knyga. Tad gana keista kelti reikalavimus, analogiškus spausdintinei informacijai.


Every evening Steve made a point of having dinner at the big long table in their kitchen, discussing books and history and a variety of things. Images on instagram about skrolinti.

Audra galiausiai atslūgo – instagramo vartotojai ir vėl gali ramiai skrolinti. Ir vis dėlto verta pasvarstyti, kodėl žmonių reakcija į, atrodytų, ne tokį ir reikšmingą . Taip, jeigu neoficialioje aplinkoje vartoju anglų kalbos žodžius ne retai juos lietuvinu, pvz. Nereikėjo tarpuose skrolinti feisbuko, svarstyti, ar jau metas keisti profilio nuotrauką, ką čia parašyti, nebuvo tradicinio: ai, pavargau, parašysiu . KALBA - KALBA TAGINTI SKROLINTI Smetoniene. Evgeny Kuzmin - KALBA . Svarbiausia kad eitu skabinti, rašyti ir mesengeri turėti fei fb skrolinti.


Sužinojau, kad pačios žymiausios ir daugiausia vartotojų turinčios programėlės sukurtos taip, kad nenustotume skrolinti (liet. slinkti į apačią), . Karolinos FB puslapį Map The Matches galima skrolinti ir skrolinti. Egzotinės šalys jai tarsi antri namai (jei ne pirmi) ir įspūdžiai verti kiekvienos . Daugelis jų net neturi savo puslapio, todėl teks „ skrolinti “ jų FB sienose į apačią ir ieškoti jums naudingos informacijos, nuotraukų, postų. Vos spėji perbėgti žvilgsniu užrašus, konspektus, filmus, tubus ir instagramus, skubi skrolinti , naršyti, prasuki – nes tiek visko daug, tiek visko . Evil or Very Mad atsidarai dienoraščius ir turi skrolinti per belekiek drugelių-pa, šviesos-karių ir dar kažkokiosten fignios . Gan neįprasta touch-pad funkcija “multitouch”, kurios pagalba galima skrolinti braukiant per lytėjimui jautrią aikštelę dviem pirštais.


Lietkabelio“ gerbėjų sėdosi į kėdes skrolinti mobiliųjų. Gal po pertraukos tokių epizodų buvo mažiau, bet M.

Jeigu neturi jėgų dašliaužti iki lovos, - tai iš kur paskui turi jėgų skrolinti telefoną pusę nakties? Griežtai netinka: planuoti rytdienos darbus, skaityti su darbu susijusius dokumentus, žiūrėti televizorių ar „ skrolinti “ ką nors iternete. Nuobodulys – tiesiausias . Reikia skrolinti naudojant scroll barą, bet jis toks mažas ir plonas, kad net nagu neįmanoma. Gvildena AMZINUS klausimus.


Problema prasideda tuomet, kai dėl to nukenčia žmogaus asmeninis gyvenimas, darbas, mokslai, kai žmogus valandą gali skrolinti jam . Tačiau mokymosi procese jos neretai atlieka meškos paslaugą. Informacijos lavina dabar yra didžiulė, įpratome tiesiog „ skrolinti “, skaityti bet ką, užkimšti savo. O toj saloj pataria kaip kovoti su nagų grybeliu, nežinau, kokiu būdu, bet jau žino mano išsirinktą spalvą, kol daro pedikiūrą nereikia skrolinti fcbk, nes tuo metu . Tikslus žodžio paaiškinimas su visomis galimomis reikšmėmis, kirčiuote, kalbos dalimis, sinonimais ir frazeologizmais.


Iš pažiūros atrodo, kad agresyvia energija , arogancija ir noru būti pastebėtoms pulsuojančios atlikėjos . Galiausiai sugebėdavau tik “ skrolinti ” ekraną, kažur paspausti “like”. Ir visai praradau ūpą ką nors rašyti, fotografuoti ar komentuoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai