2017 m. spalio 19 d., ketvirtadienis

Kaip pajungti mikrofona prie kompiuterio

Gal kas galit skubiai padeti. Samson Qir noriu prijungti jį prie pc. Neveikia mikrafonas, kaip teisingai pajungti ? Mikrofono jungtis kompiuteryje. Prijunkite mikrofoną prie garso.

Norėdami prijungti mikrofoną prie kompiuterio , naudokite standartinę garso lizdą, esantį mm mini lizdą. Kompiuterių technologijos šiuolaikinio žmogaus gyvenime užima gana didelę nišą. Kaip patikrinti, ar mikrofonas prijungtas prie kompiuterio. Windows“ garso įrašymo įrenginio naudojimas.


Prie VAIO kompiuterio galite prijungti išorinį mikrofoną ir, pvz. Prieš sugalvodami, kaip prijungti mikrofoną prie nešiojamojo kompiuterio , turite išsiaiškinti, ar jums tikrai reikia papildomos įrangos. Kad galėtumėte naudoti mikrofoną per kompiuterį , jis turi būti prijungtas prie kompiuterio.

Sužinokite, kaip tinkamai atlikti šio tipo ausinių prijungimą prie . Kaip susikonfiguruoti mikrafoną windows sistemoje bei skype mikrafono nustatymai. Jie skiriasi viena nuo kitos pačios prietaiso konstrukcinėmis savybėmis. Todėl, prieš tai kalbant apie konkretų . Modernus kompiuterio vartotojas gali turėti skirtingas situacijas, kai reikia naudoti mikrofoną. Kai kurie naudoja jį per internetinius žaidimus, kažkas mėgsta . Standartinio mikrofono ten pajungti neišeis.


Jei kyla problemų dėl mikrofono funkcijų, tolesnė informacija gali padėti. Jei norite įdiegti naują mikrofoną , atlikite šiuos veiksmus:. Skirtuke Įrašymas pasirinkite mikrofoną arba įrašymo įrenginį, kurį norite nustatyti.


Toks ryšys yra sėkmingas, jei vartotojas gauna . Jei mikrofoną prijungiate tiesiai prie kompiuterio garsiakalbių, apeinant kompiuterį , gaunate mažą megafoną su maitinimu iš tinklo. Sveiki , taigi nusipirkau Karaoke mikrafoną už eurų. Ir yra aux jungtis , bet kai prijungiu prie pc vistiek neveikia , bet per mikrafoną kai šneki . Naudojant mikrofoną paprasta rengti vaizdo konferencijas ir .

Kad išvengtumėte sužalojimų dėl karščio ir kompiuteris neperkaistų, nedėkite jo. Straipsnis padės jums prijungti ausines su mikrofonu prie nešiojamojo kompiuterio , jei jūsų nešiojamas kompiuteris turi tik vieną įvestį („lizdą“). Norėdami atlikti dainas karaoke, įrašyti pristatymų balsą, garso vaizdo įrašus, turite įsigyti mikrofoną ir prijungti jį prie nešiojamojo kompiuterio.


Daugelyje nešiojamųjų kompiuterių mikrofono kokybė yra prasta. Norėdami užtikrinti gerą garsą, vartotojai perka išorinius įrenginius. Kaip galima prijungti išorinį mikrofoną į planšetinį kompiuterį ar telefoną. Galiausiai pamatysite kad skirtumas tarp vidaus ir vieną išorinį . Nusipirkę naują mikrofoną , prijungę jį prie kompiuterio , galite pastebėti, kad dėl tam tikrų priežasčių jis neveikia.


Ar norite žinoti, kaip prijungti mikrofoną prie. Kodėl mikrofonas neveikia kompiuteriu , nešiojamu kompiuteriu. Tada turite iš naujo prijungti mikrofoną prie kompiuterio , stebėdami . Taigi, kaip ausines su mikrofonu prijungti prie kompiuterio ? Pirmiausia, jums reikia įdėti jungties ausines ir mikrofoną prie atitinkamų gnybtų ant galinio skydo. Pastaba: jei prie kompiuterio prijungti garsiakalbiai, prijungus laisvų rankų įrangą.


USB mikrofoną prie kompiuterio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai