2017 m. spalio 16 d., pirmadienis

Granulinis zidinys su ortakiais

Granulinis zidinys su ortakiais

Galimybė pajungti ortakius. Prekiaujame plačiu itališkų EVA CALOR granulinių krosnelių EVA CALOR asortimentu. GRANULINE KROSNELE ZIDINYS SU PAPILDOMU ORTAKIU. Prekių grupė: granulinės krosnelės. Korpusas: dazytas plienas.


Granulinis zidinys su ortakiais

Priešingai nei židinys , granulinė krosnelė jau yra paruošta eksploatacijai (su apdaila), kambaryje užima nedaug. Rūšiuoti pagal: Standartinė . Prie šių krosnelių gali būti pajungiami ortakiai ir šiluma tiekiama ortakiais į kitas. Ravelli turi paruošiusi visą gamą granulinių židinių.


Tile 10kW granulinė krosnelė su ortakiais Pasirinkti. Sire Plus 1kW granulinė krosnelė su ortakiais. Horizon Plus 9kW granulinis židinys su ortakiais.


Užsiimame didmenine ir mažmenine prekyba. Nuolaidos net iki procentų! Malkiniai židiniai ir krosnelės su vandens pašildymu yra skirtos namo šildymui ir.


Tačiau teisingai išnaudojus visas krosnelės ar židinio galimybes, jie gali tapti. Iš esmės tai yra granulinis katilas, tik gražus. LINCAR granulėmis kūrenamos krosnelės židiniai akcija. EXTRAFLAME granulėmis kūrenamos . Taisyklingai sumontuoti ortakiai ir kokybiškas židinys labiau tinkami. Jie taip pat gali būti naudojami šildant keletą patalpų, naudojant ortakius.


Granulinis zidinys su ortakiais

Mat prie židinio galima sumontuoti ir ortakius , ventiliatorius, kuriais šiluma . Krosnelė- židinys THORMA Basel II (juoda). Ortakių sistema - šilumai nuvesti į kitas patalpas. Ortakio atstumas ne turėtų būti didesnis nei metrai. Apšildomas plotas 292mDurelės, degimo kamera ir . Karmek One yra Italijos bendrovė, veikianti rinkoje nuo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai