2018 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Kaip pajungti medziokline kamera

Kaip pajungti medziokline kamera

LIETUVIŲ KALBA PAJUNGIMO -SUPROGRAMAVIMO INSTRUKCIJA SU PAVEIKSLIUKAIS KAMERA SU MMS IR EMAIL FUNKCIJA VEIKIA . Nauja medžioklinė kamera Hc300m (Email, Mms). Nauja Android magnetola galima pajungti išmanųjį telefona arba plančetes. Vaizdo stebėjimo kameros naudojamos žvėrių ar aplinkos stebėjimui. Daro nuotraukas bei vaizdo įrašus. Kaina bei akcija priklauso nuo įrenginio parametrų.


Kaip pajungti medziokline kamera

Dar viena instrukcija susijusi Gmail e-mail paštu ir žvėrių medžioklės kamera GPRS MG983G-30M MG984G-30M. Norint gauti email pašto žinutes iš šios . Puikus sprendimas medžioklei! HC-300M Tai žvėrių stebėjimo kamera. Sujudėjus Jūsų stebimai aplinkai galite gauti pranešimus MMS/El. G+4G kamera turi GPS, dienos ir naktinį matymą ir tit.


Tikriausiai dažnas šių dienų medžiotojas yra girdėjęs apie medžioklei skirtas gyvūnų stebėjimo kameras. Edmondas Babenskas išbandinėja keistą prietaisą, kurio pagalba galima. HC-500G turi IR naktinį pašvietimą. Priklausomai nuo modelio, nuotraukų siuntimas į MMS; el-paštą, GSM Ryšys. Trūksta: medziokline ŽVĖRIŲ STEBĖJIMO KAMERA MG983G-30M - Ginklai.


Kaip pajungti medziokline kamera

Tiesioginis garso perdavimas iš kameros stebėjimo vietos į jūsų telefoną. Dvi pasirinktys: apsaugos modulis ir medžioklės modulis. Galimybė pajungti nuotoliniu . To Vaidzius2Sveikas,o iseina pajungti vien per smtp nustatymus sia kamera be mms nustatymu? Sveiki, iš kitaicų gavau kamerą , HC500M(2G,GSM), turiu problemą su MMS, EMAIL gavimu, nustačius viską, ką radau internete, tai nesiunčia, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai