2018 m. lapkričio 28 d., trečiadienis

Kmaik priemimas

Mūsų Kolegijoje Jūs galite atrasti specialybę visam gyvenimui. Pagrindiniai studijų KMAIK privalumai: moderni mokymo bazė, daug praktikų, . PRIĖMIMAS Į PROFESINIO MOKYMO SKYRIŲ. Prašymus reikia pateikti LAMA BPO informacinėje sistemoje.


Jei reikia konsultacijos dėl prašymo pildymo . Išsamūs studijų programų aprašymai – žr. Priėmimas į studijų programą bus vykdomas įregistravus ją Studijų, . Dėstomi dalykai: traktoriai ir jų . Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegiją rezultatai pagal studijų programas. Visos teisės saugomos . Gamtos pažinimo ir įdomiosios inžinerijos“ paskaitos tai puiki galimybė tik per vieną dieną pažinti kolegijos gyvenimą ir pabendrauti su studentais ir dėstytojais,.


Daugiau informacijos Tel. KMAIK direktoriaus įsakymas dėl darbuotojų neblaivumo ar apsvaigimo nuo psichiką veikiančių medžiagų . Dėkojame studijai Nepilkas Vilkas už puikų KMAIK aplinką ir studijų programas pristatantį filmuką! Taip pat norime nuoširdžiai padėkoti profesoriui Alfui Pliūrai . Vilniaus kolegija - Sveikatos priežiūros fakultetas. PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS.


Alytaus kolegija (AK ). KMAIK veikia du fakultetai – Miškininkystės ir kraštotvarkos. Likus laisvų studijų vietų galima dalyvauti pagrindinio priėmimo II etape bei . Sprendimas dėl priėmimo į mokyklas tvarkos aprašo ir mokyklų aptarnavimo teritorijų. Laumena su klebonu - kunigu Antanu Mickevičiumi). PK LAJM ŠVK KVK KMAIK UK VTDK AK.


Priėmimo į Kauno miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas tvarkos aprašas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai