2018 m. lapkričio 23 d., penktadienis

Kaip prijungti usb prie tv

USB įrenginį prijunkite, kaip parodyta toliau. Kaip prijungti USB atmintinę prie naujo ir seno televizoriaus ? Ryšio parinktys be USB jungties. Ar kada nors turėjote . Telefono ir televizoriaus sujungimas per tiesioginę HDMI jungtį.

USB jungtį turi jūsų telefonas: mini- USB , mikro- USB ar USB -C . Norėdami prijungti USB atmintinę prie televizoriaus , geriausia naudoti televizoriaus USB prievadą. Jei taip nėra, padėkite prefiksui T DVD grotuvui ar medijos . Android jungiamas prie televizoriaus per USB. Keletas būdų, kaip prijungti šiuolaikinį išmanųjį telefoną prie televizoriaus.


Tokiu atveju, norėdami prisijungti , galite naudoti trečiųjų šalių adapterius, kad . Išmanusis telefonas neprisijungia prie televizoriaus.

Mes naudojame adapterį USB -HDMI. Naujausi įvykiai su televizija. Jūsų televizorius neparodomas, kad būtų rodomi vaizdai iš jūsų USB diskų, tačiau su keliais kabeliais ir adapteriu jis gali konvertuoti.


Galite greitai paversti . Norint peržiūrėti internetinį žinyną, televizorių reikia prijungti prie interneto. Programų perkėlimas į USB atminties įrenginį. Telefono prijungimas prie „Samsung“ televizoriaus per USB yra naudingas atkuriant nuotraukas ir vaizdo įrašus iš savo išmaniojo telefono tiesiogiai ekrane. Kai kurie iš „LG“ išmaniųjų televizorių leidžia prijungti telefoną per USB , kad galėtumėte peržiūrėti įrenginio nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai dideliame ekrane. Jei prie televizoriaus norite prijungti palydovinės televizijos anteną.


Jei žiūrite vaizdo įrašus iš prijungtos USB atmintinės. Galėsite pradėti žiūrėti vėliau. Jeigu jums reikia prie televizoriaus prijungti keletą įrenginių,. Norint prijungti kompiuterį prie televizoriaus , reikia tik išsirinkti tinkamą.


Mini DisplayPort, Thunderbolt USB -C ir Thunderbolt ( USB -C) . Televizoriaus stovas ir tvirtinimas prie sienos.

Antrąjį žaidimų pultą galite prijungti prie antrosios USB. Turite prijungti „Microsoft“ belaidžio rodymo adapterį prie USB įkrovimo. Adapterio HDMI galą prijunkite prie HD televizoriaus , monitoriaus ar . Didžiausia televizoriaus USB prievado išvesties srovė: 5mA. Jei norite įrašyti į išorinį USB HDD įrenginį, jį USB laidu reikia prijungti prie įrašymui skirto USB. Pasirinkite „Fire TV “ įrenginį, prie kurio norite prisijungti.


Savo pačių saugumui ir optimaliam televizoriaus veikimui užtikrinti prieš ką nors. Prijungti USB prietaisus, tokius kaip standieji diskai, USB atmintinės ir. USB an connector to tv new allows you to read USB flash drives and view . HDMI įvadai, skirti prijungti kitus prietaisus su HDMI lizdais. Naudodami Smart View televizorių Samsung Smart TV galite valdyti net ir be.


Allow“ (leisti), kad įrenginiai būtų prijungti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai