2018 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Kaseciu pildymas kaune

Visų juodai baltų spausdintuvų kasečių pildymo kaina tik 00€. Klaipėdoje (Šilutės - Statybininkų) tel. Kaune (Šilainiuose) tel. Skubus kasečių pildymas. Dvigubai geriau kai nereikia ateiti du kartus.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tik šį mėnesį naujos kasetės pigiau nei jų pildymas! Pildome ir atnaujiname visų rūšių . Aukščiausios kokybės medžiagos ir ypatingai žemos kainos.


Lietuvos įmonių katalogas. Atvežus iki 13h užpildome tą pačią dieną. Pirminis testavimas – nustatoma tuščios kasetės . Nauji ir naudoti kompiuteriai. Spausdintuvų ir kompiuterių remontas.


Kaseciu pildymas kaune

Prekyba kompiuterine technika, biuro įranga. Jeigu kasetę norite pirkti, neatnešus senos kasetės, Samsung taikoma 6€ su PVM . Atidaryta šiandien iki 18: . Nemokamai atvažiuojame, paimame senas kasetes, jas papildome ir vėl. SKYTECH pildo visų rūšių rašalines kasetes , aukščiausios kokybės rašalu kuris.


Kasetės turiniui pasibaigus . Atliktiems darbams suteikiame kokybės garantiją. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius,. Jūsų spausdintuvo kasetę pakeisime į jau . Senukų“ prekybos centruose pildome įvairių modelių spausdintuvų rašalines ir lazerines kasetes. Biuro įrangos aptarnavimas.


Kaseciu pildymas kaune

Rašalinio ar lazerinio spausdintuvo kasetės pildymas kainuoja apie 50. Kartais net nesusimąstome, jog galėtume pasinaudoti kasečių pildymo paslaugomis ir taip sutaupytume ne vieną šimtą litų. Pigiai, gerai, greitai. Kompiuterių techninis aptarnavimas, programinės įrangos diegimas, instaliavimas ir paleidimas.


Minolta spausdintuvu kasetes, Samsung spausdintuvo kasetė, atnaujinta kasete, atnauji. Tonerių, kasečių pildymas. Kasečių pildymas Šiauliuose - aukščiausios kokybės paslaugos už konkurencingą kainą, operatyvus aptarnavimas, profesionalų konsultacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai