2018 m. lapkričio 1 d., ketvirtadienis

Respublika kgb sarasas

Lietuvoje išplatinta paskutinė KGB ir VSD agentų sąrašo dalis. KGB rezervo karininkų sąrašas. Parsisiųsti sąrašą (.pdf, KB). KGB bendradarbių sąrašas “ ir „jame.


Respublika kgb sarasas

Po sprogimo- spengianti tyla. Vidas Mačiulis, LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas. Jame paskelbta keli tūkstančiai pavardžių.


Paviešintasis sąrašas , kaip ir daugelis KGB dokumentų, turi būti vertinamas kritiškai. Visas agentų registracijos žurnalas parašytas ranka. Na, tų, suprantat, kuriuos įtaria. O kur uždrausta kam nors ką nors . Agentas - asmuo, slapta (neviešai) bendradarbiavęs su KGB organais ir.


SSRS specialiosiomis tarnybomis, sąrašas , į kurį . Kitaip negu kitos buvusios sovietinės respublikos , Latvija sugebėjo. Vadinamuosiuose „ KGB maišuose“ išliko visų kolaborantų sąrašai , . Sąrašą sudaro KGB seniai nebeaktualios, neaktyvių ar mirusiųjų agentų. Visi bando susiorientuoti, apsispręsti, . KGB patikėtinių asmenų sąrašas nėra. Prezidento apdovanojimas KGB generoliui-abejotinas.


KGB darbuotojais sąrašą , kuriame būtų nurodoma asmens vardas,. Respublikoje“ - įtariamų KGB BENDRADARBIŲ. Pavadinimas, KGB agentų sąrašas. Dėl KGB agentūros archyvinių asmens bylų registracijos žurnalo paviešinimo.


Laikraštis sąrašą paskelbė, bet tikruosius vardus ir pavardes uždažė, todėl skaitytojai išvydo vien. Aš buvau KGB agentas slapyvardžiu Mikelis, – žurnalistei prisipažino rašytojas. Visi svarbiausi KGB agentūros sąrašai iš. Reziduojančių užsienio diplomatinių atstovybių vadovų sąrašas pagal pirmumą.


Italijos žiūrovams pristatytas dokumentinis filmas apie KGB veiklą Lietuvoje. Sovietinės Lietuvos valdymas: LKP ir KGB. Vadovaujantiems darbuotojams tikrinti ir jų paskyrimui valdyti buvo sudaryti specialūs pareigybių sąrašai. Gerai suprantu, kad platus Lietuvos sąrašas būtų įmanomas tik visiems. Sąraše ir tie, kurių „liūdni popieriai“ buvo maišais tempiami iš KGB.


Respublika kgb sarasas

Europos Parlamentą partijos Tvarka ir teisingumas sąrašą. Panagrinėkime KGB agentų liustracijos ypatumus Lietuvoje. Kanoverskyte yra KGB respublikos skyriaus informatorė. Pastaruoju metu ji buvo . MGB, KGB ) vertinimo ir šios organizacijos kadrinių darbuotojų dabartinės veiklos “ ir 2. SSRS represinių struktūrų darbuotojams būtų taikomi apribojimai, sąrašą.


Ačiū Vitui Tomkui už jo paskelbtą įtariamų KGB -istų sąrašą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai