2019 m. rugsėjo 2 d., pirmadienis

Rankine vandens pompa buteliui

Užsisakyti interntu - patogiau! Geriamojo vandens nauda išties nepakeičiama – tai gyvybės, energijos ir . Kompaktiškas vandens bei kitų skysčių dozatorius- pompa , kurį galėsite naudoti tiek namuose, tiek darbe, sodyboje ar iškyloje. Skysčių dozatorius - vandens pompa , 19l talpos buteliams. Populiariausi produktai . Vandens pompa su buteliu.


Rankinė vandens pompa skirta 19l vandens buteliui. Tinka litrų buteliams. Nauja, nenaudota, neišpakuota. Vokas C(162x229) 80g su juostele įp. Xiaomi Youpin TDS“ – tai naujos kartos elektroninė vandens pompa , kuri gali būti naudojama su dauguma populiariausios taros vandens . Trūksta: rankine Kinijos turgelio stebuklai: speciali geriamo vandens pompa su.


Speciali buitinė geriamo vandens pompa su 6mAh talpos baterija. Mechaninė vandens pompa , vnt, 15. Kambario temperatūros vanduo. Matmenys: aukštis su buteliu - cm.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Pumpis, ko iespējams uzlikt uz lielās Eden ūdens pudeles (1L), ērtākai ūdens lietošanai. Izmantojams gan birojā, gan mājās, . Rankeną judinant iš viršaus į apačią, vanduo yra pumpuojamas iš žemės ir išbėga pro čiaupą.


Rankinis vandens siurblys iš šulinio, jei nėra maitinimo šaltinio. Pigi plastikinių butelių pompa. A - klasikinė rankinės pompos schema. InnovaGoods butelių vandens pompa.


Rankine vandens pompa buteliui

Nepatartina šalia įrangos ar butelių naudoti purškiklius, oro gaiviklius, drėkiklius. RANKINĖS VANDENS POMPOS VALYMO INSTRUKCIJA . Vartotojams tiekiamas ne tik šaltinio vanduo , bet ir įvairūs pilstymo įrenginiai – nuo rankinės pompos ar keramikinio indo iki šiuolaikinių vandens pilstymo . Tai siurblys, kuriame vandens srautas ir slėgis sukuriami išcentrinės jėgos. Tai yra vienas iš pagrindinių rankinės pompos elementų. Gamyboje jums reikės vamzdžio, žarnos ir kelių kaklų iš surinktų plastikinių butelių.


XL Vyno butelių laikiklis, butelių , akacijos medienos masyvas. Seniau išrastas mechaninis butelių vandens siurblys nustojo būti patogus ir patogus. Elektrinis vandens siurblys - už kainą, šiek tiek brangesnę už rankinę , kaip.


Taigi, norėdami įdiegti pompą ant vandens butelio, turite visiškai nuimti . Su kitu buteliu pagamintas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai