2019 m. rugsėjo 26 d., ketvirtadienis

Saldytuvo pildymas freonu kaina

Saldytuvo pildymas freonu kaina

Kokybiškas remontas už gerą kainą. Išrašome sąskaitas - Suteikiame garantiją - Freono papildymas. Jo manymu, varis buvo iškeistas į paprastą metalą dėl elementarios priežasties – siekiant sumažinti šaldytuvų kainą. Vilniuje, NEMOKAMAS SALVATA serviso meistro iškvietimas.


Saldytuvo pildymas freonu kaina

KONDICIONIERIAUS FREONO PILDYMAS R134a. Automobilinių kondicionierių pildymas , patikra - Gaivus oras jūsų automobilyje. Profesionale įranga atliekame automobilių kondicionierių pildymą freono dujomis. Teko tvarkyti automobili, tai jokiu priekaistu jiems neturiu. Gerai sutvarke, maloniai aptarnavo ir kaina nesikandzioja.


Darbo patirtis virš metu. ALDYTUVŲ IR ŠALDIKLIŲ REMONTAS (Vilnius). R134A, 1kg (daugkartinėje pakuotėje) RFGT-003.


Jeigu Jums reikalingos šaldytuvų remonto paslaugos - pateikite savo skelbimą,. Jums tinkamiausią sprendimą už optimaliausią kainą. Reikalingas Freono papildymas. Maisto šviežumą padedantys išlaikyti šaldytuvai džiugina ir kitomis papildomomis funkcijomis – modernūs įrenginiai leidžia sutaupyti daugiau elektros energijos, . Trūksta: pildymas ‎ freonu Pastoviai dirba saldytuvo kompresorius - Banga.


Nuo xx litų ( freono pildymas )iki yyy litų (kompresoriaus keitimas) . Zaz lyrics je veux english. Taigi rinkdamiesi šaldytuvą galvokite ne tik apie kainą , funkcijas, bet ir apie tai,. Ar galima freono filtrą prilituoti su lidmetaliu? Aisku gali sistema pildyt pagal gramus nurodytus saldytuvo tech pase, bet ivertinkim tai, kad . Tačiau šaldytuvo pripildymas freonu yra gana prieinamas namų meistrams, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai