2019 m. rugsėjo 19 d., ketvirtadienis

Samsung note 8 ekrano keitimas

Samsung note 8 ekrano keitimas

Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! SAMSUNG Galaxy N9Note taisymas. Kokybiškai, operatyviai ir. Atliktiems remonto darbams ir pakeistai . Telefono ekrano keitimas. Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . Virš salonų visoje Lietuvoje!


Sudužo tik įrenginio stiklas, tačiau ekranas liko sveikas? Mes galime pakeisti tik įrenginio stiklą. Taip pat atliekame baterijos, ekrano keitimo darbus.


Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Samsung note (sm-n950) ekrano keitimas. Ar telefono ekrano keitimas namų sąlygomis yra geras sprendimas?


Apsauginiai stiklai, kurie prie ekrano yra tvirtinami specialiais klijais. Originalaus ekrano pakeitimas užtruko 30min. Jie sukietėja reaguodami į UV. Ekrano modulio keitimas.


Pas mus ne tik profesionaliai atliekamas ekrano keitimas , bet ir greitas, patogus aptarnavimas, . Nemokama gedimo diagnostika. Atliekame ir kitus remonto darbus. SS SS NOTE IR KITU LCD KEITIMAS IR KITI DARBAI,ATRISAME,.


Sprendimai ir Patarimai, Atsisiųsti Vadovą, Susisiekite Su Mumis. Didesnis ekranas reiškia, kad galėsite daryti dar daugiau nuostabių dalykų. Tai Note serijos telefonas su.


Stiklinis rožinis dėklas XIAOMI Redmi NOTE telefonui. Pateikties nustatymų keitimas. Atidarykite telefono Nustatymų programą. Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau . Kitas būdas: pradžios ekrane palieskite S Note valdiklyje.


Samsung note 8 ekrano keitimas

Xiaomi Redmi Note Pro 128GB. BITĖS klientams BITĖJE įsigyjantiems naują mobilųjį telefoną, išmanųjį telefoną arba planšetę dovanojame naujojo įrenginio ekrano draudimą iki mėnesių . Naudojamos tik aukščiausios kokybės dalys. Remonto darbai atliekami tą pačią dieną kai tik prietaisas gautas.


Kaip pavyzdį galime paimti „ Galaxy S8“ telefoną, . Skubus ekranu ir sensoriku keitimas Esame Vilniaus centre. Braided Leather Bangle Wristban Stainless Steel Magnetic Clasp, 8.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai