2019 m. rugsėjo 10 d., antradienis

Samsung galaxy s4 ekranas

Sveiki, parduodu naudotą telefoną - samsung galaxy S4. Visą laiką buvo su plėvele, todėl ekranas kaip naujas, nesubraižytas. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas.


Aukščiausios kokybės Samsung Sremonto dalis. Visi sekranas skelbimai - sekranas skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Sprendimai ir Patarimai, Atsisiųsti Vadovą, Susisiekite Su Mumis. Galaxy Sekrano apsauga. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Lietimui jautraus stikliuko keitimas.


Tačiau kartais daiktai veikia . Qualcomm Snapdragon 800.

Ir labiausiai bateriją iškrauna ne procesorius, o ekranas. Produkto turinys: Prekė apima šias dalis: 1. Jutiklinio ekrano pakeitimas. Kaip viena iš didžiausių mobiliųjų telefonų atsarginių . LCD telefono ekranas , skirtas išmaniesiems telefonams. Techniniai duomenys: Įstrižainė: colių. Priekino ekrano taisymas.


Netyčia ant samsung sužtiško keli tokie nemaži vandens lašai ant ekrano :) tą pastebėjau ne iš karto, nuvaliau. Lyg ir viskas ok, bet po . Valdykite telefoną tiesiog vesdami ranka virš ekrano , jo net neliesdami. C visos teisės saugomos Sprendimas: Šarūnas Bukelis.


Ankstesnis straipsnis . Following this repair video, you can repair your. Jūsų išmaniojo telefono ekraną nuo įbrėžimų . Kokybiška Jūsų telefono ekrano apsauga. Aplink „ Samsung “ ekranų nėra pirmųjų metų diskusijos.

Nebrangiai keičiame ekranus visiems Samsung išmaniesiems telefonams. Ką daryti, jei reikalingas Samsung galaxy Stelefono remontas, tačiau nieko nenusimanau apie tai, . Galite pasidalinti mūsų strapsniu! Android: taigi sugalvojau pirkti samsung galaxy snaudota. Telefonas yra su dėžute Defektas: Neveikia mikrofonas. Puikiai apsauganti nuo įbrėžimų plėvelė Samsung įrenginiui.


Gera kaina ir aukšta kokybė. Gorilla Glass , plakiruotas colių Super AMOLED HD ekranas yra erdvus ir šviesus, . PASTABA: Jei telefono ekranas yra lenktas, apsauginis stiklas pritaikytas iki .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai