2019 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

Utp kabelio jungimo budai

Tiesiuoju kabeliu jungiama dauguma tinklo įrangos, pvz. Montuojant LAN rozetes namuose, dažnai iškyla klausimas, kaip teisingai pajungti UTP ( LAN) rozetes. UTP laidą) kitame jo gale bus galima.


Seka priklauso nuo jungimo tipo, dažniausiai sutinkamas tiesus jungimas ,. Norint ant tinklo kabelio ( UTP ) uždėti antgalius Jums prireiks kelių dalykų:.

UTP kabelio paruošimo būdus. Visam jungimo procesui siūlau pažiūrėti video, kuriame viskas . Trūksta: budai Kompiuterija (lizdai, kabeliai) Rekomendacijos montuotojams. Pajungkite kabelį į kompiuterinį lizdą derinant kabelio spalvas ir lizdo spalvas.


Galite rinktis arba A, arba B svalvų rokiruotę (neturi reikšmės). Meistras Juozas parodo kaip yra sujungiami įvairūs laidai. CAT5E ir CAT UTP ir STP. LAN kabelių sujungimai ir adapteriai.

Signalo kontrolės principus. Viskas veike kol nenusprendziau pasistatyti rozetes. Rozetese yra sunumeruoti kontaktai ir instrukcija kokiu spalvu jungti prie ju laidus.


Prekė yra ne visuose pardavimo padaliniuose ▽. Dažniausiai naudojami kombinuoti įvairių kompiuterių tinklų jungimo būdai. Neekranuotoji vytoji pora UTP daugiausiai naudojama vietiniuose tinkluose. Koaksialinio kabelio jungimo elementai yra – T jungtis, lizdas, antgalis, terminatorius. UTP – unshielded twisted pair).


Rengiamas kabelių išvedžiojimo planas numatant mazgų bei šakutės lizdų montavimo būdus ;. Jungimui naudojami vytos poros ( UTP ) arba koaksialiniai (BNC) kabeliai. Port) atvedamas tinklo kabelis. Daugiausia naudojami keturi pagrindiniai kompiuterių jungimo į tinklą būdai. Visi sujungimai turi būti. Neleidžiama įrenginių į įžeminimo grandinę jungti nuosekliai.


Taip pat tai UTP tipo kabelis , kuris jungiasi į RJ-jungtis, tačiau ši kategorija, kitaip. Kabelių sujungimo, tvirtinimo elementai. Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios.

Tai kabeliai panašūs į standartinius RCA kabelius , skirtus jungti vaizdo ir garso techniką. Lauko kabelis IP kameroms, UTP , metras. Termostatų jungimo būdai. Taigi, prieš išmokdami užmegzti tinklo kabelį , peržvelkime įrankių,. Dažnai atsitinka, kad iš pradžių laidai lengvai eina į jungtį ,. UTP - susuktos poros nėra ekranuotos, nėra išorinio ekrano.


Du būdai susukti vytos poros. Nupjaukite kabelines virves rankose ir atsargiai įkiškite jas į jungtį. Jei laikysite jungtį su kontaktais aukštyn, skląstį į jus ir kabelio įvestis žiūrės į . Na įsiminiau tiesioginiu būdu jungiant visas spalvas. Tada pradėjau žiūrinėt apie verstą kabelį ir radau du skirtingus naudojamus būdus. Tinklo kabelio naudojimo metodų apibūdinimas.


Laidžių gyslų jungimas. Duomenų perdavimo būdai. Ir UTP - tai neekranuotas vytos poros kabelis , dažniausiai naudojamas visur! Yra trys būdai , kaip išbandyti laikiklį:. Norint prijungti RJ-jungtį , reikia paimti iš vytos poros kabelį , ir jums reikia paimti laidą su daugybe laidų, kad jie .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai