2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

Automatiniu jungikliu zymejimas

Automatiniu jungikliu zymejimas

Vaizdo įraše apie automatinių jungiklių selektyvumą: Čia mes . Siaip buna dar kategorijos pagal suveikimo greiti - A, B, C. A naudojamas buityje, namuose ir yra greiciausias (todel ir saugiausias). Kaip išsirinkti automatinį jungiklį. Turiu klausimą apie automatinius išjungiklius. Trifazio atvado ĮAS įvadinio automato atkabiklio maksimaliosios srovės vardinė priklausomybė nuo leistinosios galios.


Vienfazio atvado ĮAS įvadinio automato . Jų parinkimui reikalingi jungikliai. SH200L serija yra lengva S2serijos automatinių jungiklių versija. А, Grandinėms su ilgomis linijomis, puslaidininkių įrenginių apsaugai.


B, Apšvietimas ir bendras naudojamas. Saugiklių ir automatinių jungiklių parinkimas. Automatinių išjungėjų tipai. Elektros schemose elementams žymėti naudojami raidžių kodai. Saugos trosiniai jungikliai sujungti nuosekliai ir kitas jų galas yra prijungtas 1pav.


Automatiniu jungikliu zymejimas

Tačiau, kadangi A automatinių jungiklių nėra, pasirenkamas . Daugeliu atvejų automatiniai jungikliai yra daug lankstesnė saugiklių. Kaip pavyzdį galima pateikti firmos „Hager“ automatinių jungiklių suveikimo kreives. Jei pvz automatas C1 tai jo poveikio srovė bus 10x10lygu 100A. Jei bus B1 tai jo poveikio srovė bus 5xlygu 50A.


Jungiklio montavimo klaidos. Lengviau naudojant šiuolaikinius kabelius - kadangi jie turi aiškią spalvinę laidų žymėjimo sistemą. ECO FB1-serijos moduliniai automatiniai jungikliai skirti. Modulinių automatinių jungiklių.


Sąlyginių žymėjimų struktūra srovės nuotėkio relės FPR1. Abiem atvejais reikšmė galioja visoms automatinių jungiklių versijoms, tai yra iki. Laidai, kuriuos naudosime, turi standartinį spalvinį žymėjimą.


Supakuotų automatinių jungiklių transportavimas. Vienpolis automatinis jungiklis. Tiesi rodyklė sako, kad . Todėl žemės laidų spalvos žymėjimas turi didelę reikšmę.


Kai kuriais atvejais ryšį galima užmegzti tiesiogiai, be jokių papildomų automatinių prietaisų. Išimtis yra iš jungiklio einanti viela. Apibūdinti – kV įtampos kabelių sandarą, žymėjimą , parinkimą. Variklių automatiniai jungikliai , jų skirtumai nuo laidų apsaugos automatinių jungiklių.


Vilniuje, elektros skydinių, automatinių jungiklių sutvarkymo ir pakeitimo darbus;. Du sertifikatai vienam gaminiui, pilnas automatinių jungiklių (MCB). Greitas visų „Acti 9“ automatinių jungiklių ir nuotėkio srovės.


Vienintelė išimtis - fazinio laidininko žymėjimas gali būti juoda, raudona,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai