2015 m. sausio 23 d., penktadienis

Daiktu atidavimas

Daiktu atidavimas

Iš viso įrengti daiktų atidavimo aikštelių kainuos apie mln. Europos Sąjungos lėšų, o proc. Informuojame, kad vyksta pasiruošimas daiktų atidavimui , todėl daiktų rezervavimo galimybė. Prisidėk prie projekto dovanodamas nenaudojamus daiktus tiems, kuriems labiausiai jų . Atiduodami daiktai – geros kokybės.


Daiktu atidavimas

Mat daug daiktų nėra tiesiog išmetami kaip atliekos, o skiriami pakartotiniam panaudojimui. Vilniuje įsikūrė unikali dalijimosi daiktais stotelė: vieni daiktus paliks, kiti pasiims. Sostinėje šiandien duris atvėrė unikali ir kol kas vienintelė . Jausmą, apimantį duodant žmogui tai, ko jam labiausiai reikia gali patirti visi, kurie jau nebenaudojamus daiktus ar drabužius aukoja VA Carito socialinei . Kad tinkami daiktai greičiausiai pasiektų jų stokojančius žmones! Dovanojamų daiktų priėmimo aprašas. Utenos regione veikia trys daiktų dalinimosi stotelės „Dalinkimės“ (Utenoje, Zarasuose ir Anykščiuose).


Jei jų niekam neprireiks – kartu su kitomis didžiosiomis atliekomis jie bus atiduodami utilizavimui. Visi daiktai yra priimami ir atiduodami nustatyta tvarka. Pakartotinis daiktų naudojimas vyksta: ir už pinigus, ir nemokamai. Tad šiai organizacijai galima atiduoti gana įvairių daiktų.


Draugija nuolat prašo aukoti jai vaikiškų drabužių, žaislų ir kitų vaikams skirtų daiktų , . Po kiekvienos mugės labdarai paaukojama apie tūkstančių daiktų. Pakabų atidavimas vyks tik prekių atsiėmimo dienomis. Superkame švarius ir tvarkingus drabužius bei daiktus , kuriais buvo rūpinamasi iki pat pridavimo. Kad žmonės nemestų nereikalingų daiktų prie konteinerių, negadintų vaizdo ir neterštų aplinkos, tokiems daiktams nuspręsta įkurti atskirą vietą . Daiktų supirkimo kaina . Tai kainuos apie mln. Kokios sąskaitų korespondencijos, gauta parama daiktais ir nurašyta.


ES lėšų, o likusi dalis – iš . Iš viso regione planuojama įrengti daiktų atidavimo aikštelių. Naudotų daiktų keitimosi punktai jose veikia jau pora mėnesių. Alytus su atliekų mažinimu kovoja savaip: atidarė daiktų. Antrinių daiktų rinka Lietuvoje yra labai maža, tačiau naują postūmį šiai. Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro (toliau – Centro) aprūpinimo būtiniausiais drabužiais, avalyne ir kitais daiktais organizavimo ir teikimo tvarka . Laukiame pagalbos šiais daiktais : Drabužiais.


Pageidautume, jog labdarai atiduodami daiktai būtų . Pareiškėjas nurodė, kad daiktų svėrimas vyko skubotai, nebuvo galima. Klaipėdiečiams teikiama tokia keitimosi daiktais paslauga,. Kėdainių rajono Moterų krizių centro vadovė Rita prašo visų ir supratimo - daiktų atidavimas centrui - tai nėra sugedusių, sulūžusių daiktų atsikratymas, jie turi . Neretai namuose turime daiktų , kurių jau nebenaudojame, juos atiduodami , galite padaryti gerą sunkiai besiverčiančioms Lietuvos šeimoms.


Turite senų nenaudojamų daiktų , kuriuos norėtumėte atiduoti? Paskelbkite apie juos čia. Aplinkos ministerijos inicijuotais pakartotinio daiktų panaudojimo veiksmais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai