2015 m. sausio 29 d., ketvirtadienis

Rasiklis lieciamam ekranui

Rasiklis lieciamam ekranui

Plastikinis rašiklis liečiamam planšetės ekranui. Kaina: € - su PVM. Pridėti prie mėgstamų Remove . Liečiamo ekrano pieštuko galas pritaikytas ir . Mes turime skaitmeninių pieštukų ekranams tokių gamintojų kaip MICROSOFT, SAMSUNG, XD DESIGN, LOGILINK ir kitų.


Pieštukas-tušinukas liečiamam ekranui black. Kiekis: Kiekis: Yra prekyboje. Your clients will be thrilled by this nice plastic ball pen with blue-writing large plastic refill. Rašiklis Florida liečiamam ekranui. Pagrindinis - Mobiliųjų telefonų priedai.


Laidus šio rašiklio galiukas imituoja piršto prisilietimą, bakstelėjimą arba perbraukimą, tokiu būdu sukurdamas vien lietimu paremtą ekrano aplinką nepaliekant . Valdymo lazdelė - tai specialus įvesties rašiklis skirtas telefonams su liečiamuoju ekranu. Rašalo spalva – mėlyna. Autorius: Nėra Autoriaus už geriausią kainą. Tušinuko matmenys: ∅ mm, 1mm.


Rasiklis lieciamam ekranui

Twist ball pen in ABS with stylus, silver matt barrel and shiny tip. Didelis knygų pasirinkimas ir ypatingi . Korpuso spalva: mėlyna, sidabro, raudona ir juoda - Tinkami dėti užrašams ir firminiams logotipams - Su galiuku liečiamam ekranui. Elegantiškas rašiklis , kuris taip pat gali būti naudojamas kaip valdiklis jutiklinams ekranams. Puikus būdas estetiškai prižiūrėti įrangą. Product was successfully.


Mėlyno rašalo rutulinis rašiklis su metaline rankenėle ir minkštu antgaliu liečiamam ekranui. Sukurtas su patogiu rankai svoriu ir daugybe funkcijų : Plunksnakotis, atsuktuvai, skirtingos liniuotės, antgalis liečiamam ekranui , gulsčiukas. Spalva balta, rašo mėlynai.


Rasiklis lieciamam ekranui

Nauji, išpakuoti tik nuotraukai padaryti, komplekte du vienetai. Galvutė liečiamam ekramui. Pakuotėje telpa 30vnt . Metalinis rašiklis su minkštu galiuku liečiamiems ekranams ir LED žibintuvėliu. Medžiaga: metalas/plastikas.


Išmatavimai: ø x 1cm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai