2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

Slauga ir akušerija

TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS. Suteikiamas sveikatos mokslų bakalauro kvalifikacinis laipsnis, profesinė kvalifikacija bendrosios praktikos slaugytojas. Studijų forma: nuolatinė (metai). Organizuoja: Medicinos fakultetas. Kalbos, kuriomis dėstoma: lietuvių.


Vilniaus kolegija – aukštoji valstybinė mokykla, vykdanti studijas, teikiančias aukštąjį koleginį išsilavinimą.

Bendrosios praktikos slauga. Magistro studijų programa. Tačiau Europos šalyse ir ateityje prognozuojamas didėjantis slaugos specialistų . Slaugos praktikos ir akušerijos praktikos . Grubi slaugos ar akušerijos praktikos klaida – slaugytojo ar akušerio veika, kai dėl jų kaltės paciento sveikatai buvo padaryta žala, sukėlusi paciento neįgalumą. Slauga (neakivaizdinės studijos ). Pagimdžiusioms moterims užtikrinama pilnavertė slauga , po buvusio . Rikiuoti pagal: Naujausios, Geriausiai . Pagrindinis konferencijos tikslas - suburti Europos šalių slaugos , akušerių , .

Joje aktualios informacijos apie bendrąją ir specialiąją chirurginę slaugą ras būsimieji bendrosios praktikos slaugos , akušerijos , radiologijos ir kitų specialybių. Išplėstinės praktikos . Aplinka, į kurią patenka neišnešiotas naujagimis, labai skiriasi nuo tos, . Ginekologijos ir akušerijos specialistai nėštumą apibūdina, kaip laikotarpį, kai motinos . Akušeriją pasirinko 30 . Kauno kolegijos Medicinos ir socialinių mokslų studijų centre baigė slaugos studijų krypties akušerijos aukštųjų neuniversitetinių studijų . Neteisėta slaugos ar akušerijos praktika - teikia slaugos ar akušerijos paslaugas, nebūdamas susijęs darbo santykiais su juridiniu asmeniu, teikiančiu asmens . Sveikatos priežiura ir slauga. Pasitraukę studijų metu. Valstybinė ligonių kasa ėmė nebesudaryti sutarčių dėl akušerijos.


Pasvalio palaikomojo gydymo ir slaugos skyrius, tel. Reabilitacijos mokslai: slauga , kineziterapija, ergoterapija. Veterinarijos klinika ”drambliai” – jaunų veterinarų komanda Vilniuje. Greitai, efektyviai ir su meile rūpinamės jūsų gyvūno sveikata.


Ištyrimas, gydymas, slauga. Lietuvos akušerija ir ginekologija. Smulkesnė informacija tel. Adresas: Basanavičiaus g.

Kvalifikacinis laipsnis ir . Bankas AB SEB bankas B. Klinikinės praktikos vadovas. Savo klientams siūlome platų slaugos ir medicinos įrangos, sensorinės integracijos, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai