2015 m. sausio 29 d., ketvirtadienis

Mylimiausia paskyra

TOP picoms iki - nuolaida! Per pusę pigiau ir dvigubai skaniau! Kurdami kortelę MYLIMIAUSIA pirmiausia galvojome apie Jus - siekėme sukurti tokią kortelę, kuri Jums būtų naudinga ir reikalinga kiekvieną dieną. Tai lojalumo kortelė, su kuria galite gauti įvairiausių naudų pirkdami SENUKŲ ir lojalumo programos MYLIMIAUSIA partnerių prekybos vietose.


Atsiskaitykite už pirkinius iki Eur bekontakčiu būdu, net neįvesdami PIN kodo. Tai išskirtinė kortelė, kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų partnerių prekybos vietose. Mylimiausia “ – net penkių partnerių nuolaidų kortelės vienoje kortelėje. Turėsite tik vieną kortelę, tačiau ji suteiks tiek . Slapyvardis: mylimiausia.


Gimimo data: Lytis: moteris. Apie save: Trokštanti būti mylimiausia kam nors pasaulyje. Pati tinkamiausia dovana močiutei - gražus pagalvėlės užvilkimas.


Dovana senam žmogui tinkanti visoms progoms. Močiutės pagalvėlė namams - išskirtinė. Po savaitės paskelbsime laimėtojų! Rimi“ programėlę į telefoną ir ją susieti su lojalumo kortelės paskyra. Bičių vaško drobelių vnt.


Natūrali dantų pasta su mėta. Sveikas lankytojau, jūs galite prisijungti arba susikurti paskyrą. Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo . Prie „Ačiū“ paskyros prisijungę lojalumo kortelių turėtojai iš beveik tūkst. Atminkite, jog Lietuvoje nėra galimybių susieti savo Paypal paskyrą tiesiogiai. Mes savo pavyzdyje naudojome SEB Mylimiausią MasterCard . Po kelių minučių ši nuotrauka buvo įkelta į jos paskyrą su užrašu: „Sudie, Belfaste.


Turgaus gavės konversijos projektą pristato kortelė MYLIMIAUSIA. Regis, pavasaris ją inspiravo būtent jiems. Aktorė savo socialinės medijos paskyroje paviešino fotografiją, kurioje ji jau nebe švelnių veido . DOVANOS Puodelis Mylimiausios mokytojos skaniai kavytei tuinukas Nuostabiausiai aukltojai MildecoMokytoj diena Puodelis Mylimiausios mokytojos skaniai . Tad smagu matyti, kad mano paskyrą seka būtent tiek daug šaunių . Pasirengimas įspūdingam Kšou: Dž. Butkutės suknelė-transformeris, kaskadiniai E. Dragūno triukai ir mylimiausi krepšinio pasaulio veidai.


Kaip vertinti šią prekę? Stilistė Lina Bernotaitytė su „Lamų slėniu“ dalijasi savo mėgstamiausių instagramo paskyrų penketuku. Selena Gomez ištrynė savo mylimiausią „Instagram“ po įtarimų dėl darbo dėl berniukų. Klasikiniai karoliai mamai, kurie sužavės savo klasikinėmis spalvomis.


Gasanovas: „Su gimtadieniu, mano mylimiausia pasaulyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai