2015 m. sausio 23 d., penktadienis

Telefonu ekranu taisymas

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas. Aukščiausios kokybės ekrano keitimo darbai su garantija! APPLE, SAMSUNG, SONY ir kitų. Sudužo ekrano stiklas ar pažeistas visas modulis? Registruojantis internetu - skubus taisymas ! Kaune ir visoje Lietuvoje.


Telefonu ekranu taisymas

Mūsų specializacija – ekranų , jų stikliukų keitimas. Negarantinis telefonų taisymas. Pakelti savo telefoną nuo žemės ir su baime akyse pažiūrėti į ekraną yra nelengva, bet pamatyti jį suskilusį yra itin nemalonu. Kaina, € ‎: ‎€ ekranutaisymas. Klaipeda, Lithuania - Rated based on Reviews Per vieną dieną pakeitė.


Tačiau ne visos įmonės atlieka darbus kokybiškai. Telefono stiklo keitimas yra kokybiškas. Darbams suteikiame garantiją. Taisome kokybiškai, nebrangiai ir greitai.


Telefonu ekranu taisymas

Siauliai, kompiuteriu taisykla Siauliuose, kompiuterių taisymas Siauliuose, nesiojamu kompiuteriu remontas . Krovimo lizdų remontas. Defektacijos aktų išrašymas. Visi telefonu ekranu keitimas skelbimai Panevėžyje - telefonu ekranu keitimas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Apsauginių stiklų klijavimas. Programinis mobiliųjų . Ekrano stiklų klijavimas. Kompiuterių, telefonų , televizorių, butinės elektronikos taisymas geriausiomis.


LT – išmaniųjų telefonų , planšetinių bei nešiojamų kompiuterų remonto paslaugų centras. Išmanaus telefono baterijos keitimas, 1€. Sužinokite telefono remonto kainą keliais paspaudimais. Ilgametė meistrų patirtis ir profesionalios paslaugos už.


Toks taisymas apima: dužusio ekrano , liečiamo stiklo keitimą, drėgmės pažeidimų . Ir kiek tavo nuomone turi kainuoti geriausias rinkoje ekranas? Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kiek kainuotų Lietuvoje . Prekybos miestelyje „Urmas“ teikiamas ir mobiliųjų telefonų remontas. Perrašome telefonų programinę įrangą Androi iOS.


Vilniuje, telefonų taisykla Fabijoniškėse, telefonų taisykla Šeškinėje, telefonų taisykla . Samsung ekranų keitimas Vilniuje. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Sugedo telefonas, taisymo vietos. Mobiliųjų, išmaniųjų telefonų taisymas. Jūsų mobiliojo telefono garantiniu aptarnavimu ar remontu pasirūpins Smart Master išmaniųjų įrenginių servisas.


Naudojame tik kokybiškas dalis, o atliktiems darbams suteikiame mėnesio garantiją. Apipiltų telefonų remontas. Operacinės sistemos remontas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai