2015 m. spalio 9 d., penktadienis

Bigbuy atsiliepimai

Bigbuy atsiliepimai

Užsiimu didmenine drabužių prekyba vežama iš Vokietijos ir Prancūzijos. Ieškau potencialių klientų. Didmeninė prekyba rūbais. IRPETA yra didmeninės prekybos įmonė, kuri specializuojasi stock drabužių prekyboje vyrams ir moterims.


Kaip spėja verslo rinką tiriantys specialistai, Kauno AB Kauno grūdai generalinis direktorius Tautvydas Barštys artimiausiu metu gali mestis į. Esame vieni iš lyderių didmeninės prekybos drabužiais, avalyne bei aksesuarais Lietuvoje. Prekinių ženklų įsigijimas iš pirmųjų rankų pateisino įmonės . Galime pasiūlyti rūbų vyrams taip pat. Prekės pagamintos mūsų siuvykloje . UAB „Davoteksa“ jau metų užsiima naudotų rūbų (second hand) ir Stock rūbų importavimu ir didmenine prekyba.


Patikimas Jūsų dėvėtų drabužių verslo partneris. Prekiaujame dėvėtais rūbais , avalyne, aksesuarais, patalyne ir pan. Užsukite pas mus - pavaišinsime kava! Misija — padėti smulkiam verslui . Mes suteikiame galimybę prekiauti naujausių kolekcijų rūbais be jokių papildomų investicijų. Palaidinės mergaitėms, marškinėliai berniukams, pėdkelnės ir kiti vaikiški rūbai.


Specializuojamės didmeninėje prekyboje naujais drabužiais. Mes dirbame tiesiogiai su gamyklomis Bangladeše, kurių pagrindiniai užsakovai yra didelės . LITATEX didmeninė prekyba – tai prekyba garsiausių pasaulyje gamintojų drabužiais bei avalyne. Pas mus rasite didelį pasirinkimą rūbų moterims, vaikams, vyrams, avalynės o. DĖMESIO - TIK TIEM KAS PREKIAUJA RŪBELIAIS!


Mes - įmonė, tiekianti rūbus iš viso pasaulio. Darbo patirtis - daugiau nei 10metų. Siūlome didelį dėvėtų drabužių ir avalynės asortimentą: vaikiški, moteriški, bei vyriški geros kokybės . UAB IRPETA užsiima naujų rūbų urmu prekyba iš žinomų Europos gamintojų.


Planuojate atnaujinti savo jau turimą asortimentą, plėsti savo . Paslaugų verslo pardavimas Vilniuje už € 14. UAB Baltmakas- didmenine prekyba stock naujais drabuziais ( su etiketemis is UK). Didelis pasirinkimas geromis kainomis. DIDMENINĖ PREKYBA NAUJAIS RŪBAIS Siūlome įvairius drabužius pradėti verslui arba tiesiog Jūsų visai šeimai - apsirenkite nuo galvos iki . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kažkada pati ieškojau didmeninko kuris tiekia drabužius už gera kainas.


Tad daabar galėčiau pasidalinti ir su Jumis bei . Shoes-World gali pasiulyti ne tik dideli avalynes pasirinkima, bet taip pat ir ivairiu drabuziu. Sioje kategorijoje galesite rinktis is siulomu . Jei esate prekybininkas ir norėtumėte papildyti savo asortimentą bei prekiauti mūsų prekėmis, kreipkitės į mus ir mes paruošime Jums pasiūlymą prekybai ! Dėvėti rūbai, Šiauliai, Šiauliuose, dėvėti rūbai urmu, iš Škotijos, iš Anglijos, dėveti drabužiai, orginalas, nerūšiuoti, didmeninė prekyba dėvėtais drabužiais. Paieškos rezultatai pagal užklausą didmenine prekyba drabuziais Kaune.


Bigbuy atsiliepimai

Raskite dominančias įmones pasinaudoję patogia paieška Lietuvos įmonių kataloge.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai