2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

Minksti baldai su miegamu mechanizmu

SCALA), užsakymų programomis prekių . Lietuvos ir užsienio gamintojų minkšti baldai jaukiai ir funkcionaliai namų erdvei: foteliai, sofos, kampai ir baldų komplektai. Naujausi dizainerių sprendimai . Verslo centre „Plaza“, esančiame Taikos prospekte, Kaune , prieš keletą metų sėkmingai šaknis įleido didžiausias Lietuvoje baldų salonas . Aplankykite mus nauju adresu Interjero ir baldų salone “Hauzas” ir pamatykite atsinaujinusią vidaus ir korpusinių baldų ekspoziciją. Nestandartinių minkštų baldų gamyba.

Vilniuje, Kauna ir Klaipėdoje. Svetainėje rasite adresus, kuriais įsikūrę „Smart baldai“ salonai. Papildykite savo būsto interjerą komfortiškais ir itin funkcionaliais baldais jau šiandien.


Renlena, baldų centras , Meblorama, UAB. BERRY - baldai ir interjero detalės internetu! Baldų rojus - prekybos centras. Platus kokybiškų baldų asortimentas. Tai malonumas rinkti(s)!


Prekybos miestelis urmas Žalioji galerija , salė.

A antras aukštas, Ukmergė. Ypač platus baldų pasirinkimas. Modernūs aukščiausios kokybės Baldai. Mokyklinių baldų centras – šiuolaikiškas švietimo įstaigų baldų tinklas, siūlantis modernius, ilgaamžiškus ir praktiškus baldus, kurie savo kokybe taps puikiu . Didelis pasirinkimas :Valgomojo, Virtuvės, Miegamojo, Svetainės baldų. Kokybiški baldai už prieinamą kainą.


UAB Alantas - modernių, kokybiškų, stilingų baldų fabrikas. Norite savo namams suteikti jaukumo,. Minijos- baldu - centras -titulinis. Baldai namams - tai gilias tradicijas turintis baldų salonų tinklas Lietuvoje ir Latvijoje. Dėl baldų galite kreiptis tel.


MUS GALITE RASTI: Kaunas - Taikos pr. Kontaktinis telefono Nr. Atsisiųskite visą “Mirivonos” baldų katalogą, užpilde formą. Senukų prekybos centras.


Be kita ko, užsiimame ir individualių virtuvės baldų gamyba, o mūsų asortimente – ir. Navigate with Waze to find the fastest possible route. MOKYKLINIŲ BALDŲ CENTRAS , UAB - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai. KAUNAS PC “SENUKAI” Draugystės g.

Taip pat galima iš jo pasidaryti ploną čiužinuką (antčiužinį) norint paminkštinti kietą lovą ar atnaujinti . Nemuno baldų centras 125B Taikos pr. VŠĮ Senjorų dienos centras Keturlapis Dobilas. PC SENUKŲ PREKYBOS CENTRAS Darbo laikas . Ikea ir kitu baldu surinkimas Kaune virtuves baldu surinkimas Montavimas Ikea ir kitu baldu surinkimas Kaune baldu centras.


E Namų idėjų centras NIC Tel. Viskas išrankiam pirkėjui. Itališkų baldų salonas „Velvet gallery Jums siūlo itin aukštos kokybės, komfortiškų baldų asortimentą nuo klasikos iki moderno tiesiai iš Italijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai