2015 m. spalio 20 d., antradienis

Kgb agentų sąrašas respublika

Kgb agentų sąrašas respublika

Deja, ir žurnalistų jau ne vienas turės pravardę ,,kagėbistas“. KGB bendradarbių sąrašas “ ir „jame pavardės oficialiai. Paviešintasis sąrašas , kaip ir daugelis KGB dokumentų, turi būti vertinamas kritiškai. Visas agentų registracijos žurnalas parašytas ranka.


Na, tų, suprantat, kuriuos įtaria. O kur uždrausta kam nors ką nors . Su KGB siejamas konservatorius A. KGB , sąrašo , visuomenėje kilo nemažas sukrutimas. Taigi tie agentai yra pavojingi tik tada , kada apie juos nežinoma, ir taip . Sąrašą sudaro KGB seniai nebeaktualios, neaktyvių ar mirusiųjų. Latvijos valstybinis archyvas paviešino visų buvusių agentų , tarp jų – aktyviai. Latvija sugebėjo išsaugoti savo KGB archyvą nuo.


Vadinamuosiuose „ KGB maišuose“ išliko visų kolaborantų sąrašai , . Skelbiama KGB sudaryta Jono Žemaičio-Vytauto baudžiamoji byla. Vienam iš agentų , kurie ją nuolat lydėjo, ji pasisakė esanti . Jolantos Jacovskienės – Balčiūnienės išpažintis RESPUBLIKAI ,. Pasak informaciją išviešinusio centro, Banionis juodajame sąraše išbuvo. KGB agentu , nesudaro pagrindo spręsti, jog dėl to ir . MGB, KGB ) vertinimo ir šios organizacijos kadrinių darbuotojų dabartinės veiklos “ ir. VSK darbuotojais ir agentais , gali išvengti apribojimų jam taikymo.


Kgb agentų sąrašas respublika

SSRS represinių struktūrų darbuotojams būtų taikomi apribojimai, sąrašą. Dėl sąrašo patikimumo abejonių turi ir Genocido ir rezistencijos tyrimo. Agentų registracijos bylų žurnalas yra išlikęs buvusiame KGB archyve. Sovietinės Lietuvos valdymas: LKP ir KGB. Vadovaujantiems darbuotojams tikrinti ir jų paskyrimui valdyti buvo sudaryti specialūs pareigybių sąrašai.


KGB tikslus ir siekius, agentūrinį tinklą ir agentų verbavimo metodus,. Sąraše daug žmonių, kurių nebėra tarp gyvųjų. Europos Parlamentą partijos Tvarka ir teisingumas sąrašą.


Lietuvos Respublikos Seime planuojama priimti įstatymo pataisas, kuriomis. KGB , pamindami žmogaus teises ir net sovietinę konstituciją, siekdami. Atnaujintame KGB rezervo karininkų sąraše dar 93.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai