2015 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

Siūlų parduotuvės vilniuje

Vilnius , Lithuania - Rated 4. Pati geriausia siūlų parduotuvė ;-) o pardavėjos nuostabios! Mes prekiaujame mezgimo, nėrimo siūlais bei jų priedais. Jums tinkamiausius mezgimo siūlus.


Mūsų siūlų parduotuvėje rasite: įvairių mezgimo ir nėrimo siūlų. Mezgimo siūlai ir priemonės internetu. Parduotuvės Verpalai. Adresas: PC MADA (IIa), Viršuliškių g. Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno. Aukščiausios kokybės natūralių pluoštų mezgimo siūlai internetu.


Labai svarbu siūlus apžiūrėti iš arti, paliesti ir įsitikinti, kad tai yra tai, ko Jums reikia. Siūlų Oazė, mezgimo siūlų parduotuvė , UAB SANDRITA. Naktis (Tūkstantis ir Viena Naktis), patalynės parduotuvė , UAB . SIŪLŲ OAZĖ, UAB SANDRITA parduotuvė - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos. Siūlai siuvinėjimui ir mezgimui, siuvimo ir mezgimo reikmenys, vėlimo vilna.


Siūlų parduotuvės vilniuje

Prekyba siūlais – tai šeimos verslas. Daugiau nei dešimtmetį vyras siūlais prekiavo turgavietėse. Pradėjus vykdyti veiklą, siūlų buvo galima įsigyti tik internetinėje parduotuvėje. Gausus siūlų pasirinkimas pradžiugins kiekvieną mezgėją ar kitų rankdarbių mėgėją.


Greita ir patogu - išsirinksite siūlus ir kitus priedus. Siūlai , verpalai Klaipėdoje, įmonių paieškoje rasta rezultatai su adresais, telefonų numeriais ir kita. Lietuvoje turime firmines Lino Namai parduotuves.


Siūlų parduotuvės vilniuje

SIŪLŲ MAGIJA, UAB BALTIJOS AITVARAS parduotuvė. Audiniai, siūlai Klaipėdoje, įmonių paieška Info. Esame mezgimo - nėrimo siūlų bei priemonių pardavėjai. Mus rasite adresu Metalo g. Siuvimo, mezgimo, nėrimo siūlai , užuolaidų siuvimas, užtrauktukai, audiniai, juostelės, sagos, žirklės, flizelinas, staltiesės, pamušalai, furnitūra, kėdžių . Nuomojamose patalpose prekybos centre . Platus drabužių, avalynės, galanterijos, žaislų, kosmetikos, sporto, laisvalaikio ir kitų prekių parduotuvių pasirinkimas kiekvieno poreikiams.


Kursams reikės dviejų spalvų vienodo storio siūlų (geriau konstrastingų) ir jiems tinkamų virbalų,. Medžiagos į kainą neįeina, jas galėsite įsigyti parduotuvėje. Didelis natūralių pluoštų mezgimo siūlų pasirinkimas patiems įvairiausiems Jūsų mezginiams Domina prekės.


Siūlų parduotuvės vilniuje

Katedros aikštės ir Lietuvos Respublikos Prezidentūros. Pirkite siūlus internetinėje parduotuvėje Gabi! Lanasstop, lotus yarns, lana gato,. Atsiprašome už nepatogumus.


Nuoširdžiai dėkojame už ilgametį gražų bendradarbiavimą!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai