2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Sendintas laminatas

Sendintas laminatas

Quick Step Elite kolekcijos grindys – tai elegantiškos lentos su V formos nuožulniais grioveliais iš lentos pusių ir stulbinančiai malonia liesti paviršiaus . Quick-Step laminuotos grindys iš Elite kolekcijos su nedideliais grioveliais yra elegantiškos ir stilingos, su malonia liesti paviršiaus struktūra. Naujos kartos laminatas turi mažai ką bendro su savo pirmtaku. Colonial Vintage – tai sendinto ąžuolo imitacijos grindų kolekcija, išsiskirianti paviršiaus tekstūros rašto intensyvumu.


Sendintas laminatas

Paviršius sendintas ir šiurkštintas. Papildomas skersinių pjūvių efektas 4V . Laminatas – grindų danga, pagaminta iš medienos plaušo plokščių. Mes žinome, kas yra stilinga ir madinga, tad tik pas mus rasite plačiausią kokybiškų ir stilingų grindų pasirinkimą visame Kaune. Nuotaikingi, puošnūs baldai bei sendintos išvaizdos grindys kiekvieną dieną. Egger laminatas Dark Hunton Oak.


Tačiau laminatas praktiškesnis, mažiau braižomas, įvairesnių spalvų. Margevičiaus teigimu, dabar populiariausi sendinti parketlenčių . Laminuotos plytelės Tarkett Soft Concrete Light. Gamintojas:Tarkett (Vokietija). Trūksta: sendintas grindu laminatas kaunas skelbimai - Skelbiu. Parketlentės, laminatas , grindys, parketas.


Grindų danga - aukštos kokybės sendintos medienos imitacijos laminatas. Jeigu laminatas kainuoja 5-eurus už kvadratinį metrą,. Anot jo, kartais tenka specialiai sendinti ar kaip kitaip apdoroti medieną, nes . Sendinta bronza, tekstilinė.


Unikalūs nuožulniai nupjauti . Tinka šildomoms grindims. Kokybiškos bambuko masyvo grindys. Taip pat bambuko vidaus grindys, terasinės grindys, lauko dailylentės, bambuko stalviršiai, . Brangiausiai parketas o parketlenciu ir laminato sudejimo kainos. Pilkas laminatas buto interjere.


Pilkos grindys čia pabrėžia akmens, tinko grožį , plytų faktūrą, nostalgiškas sendintų baldų natas. Galimos emalės spalvos: Galimi matmenys:. Prekinis ženklas - ​Classen , Vokietija. Itin kokybiškas laminatas stalviršiams, baldams, fasadų apdailai Kitos prekės. Baltos spalvos pigmentų dėka, vaškas baldui suteikia sendintą išvaizdą.


Plokštė iš vienos pusės blizgi, kitoje pusėje to paties dekoro matinis laminatas. III kambarys (vaiko) - aukštos kokybės laminatas. Kaina (tik perkant internetu):, € 5. Kategorija: Medžiagos auksavimui.


Matmenys: lapeliai . Platus pasirinkimas, greita. Laminato lentos turi būti medžio masyvo ( ne parketlenčių) sendinto kietmedžio imitacija. Grindų apvadų spalva turi atitikti grindų laminato spalvą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai