2015 m. spalio 12 d., pirmadienis

Kaip isvalyti cd lazeri

Kaip isvalyti cd lazeri

Sveki, kokiomis priemonėmis geriausia būtų pravyti lazerį ? Praėjus keletui mėnesių po naujo CD grotuvo pirkimo, pastebime, kad kai kurie. Labiausiai lazerio spinduliui trukdantį purvą nuvalyti nė vienas valantis CD. Valyti geriausia spirite suvilgytu vatos gabalėliu, užsuktu ant dantų krapštuko. Grotuvo lazerio valymas.


Padės, bet mašniniuose Cd ažniausiai pridulka ir po linze, o ten pats nepravalysi. Yra pirkt flakoneliu optikai valyti. Lazerių valymas - DJSCENE.


Tiesa, to CD , dėl kurio valiau, geriau skaityt nepradėjo, nes problema aiškiai. O gal galima išvalyti ir su tais acme lazerių valymo diskais? Jei jau atsirado nenumaldomas poreikis valyti nuo dulkių rekorderį, naudokit minkštą. Po lazerio linzes nuvalymo visus CD nuskaito puikiai. Ka daryti, jei auto mago lazeris cd takelius persokineja?


Svarbu, kad optinis lazerio lęšis būtų švarus ir neapdulkėjęs. Type: DVD-RAM, Optical disc diameter: 1mm. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - cd , dv vhs grotuvų valymo reikmenys - kainos ir specifikacijos. Psfat lazerio valymas Norėciau išsamios info kaip išvalyti psfat lazeri. Mano PSpradėjo blogai skaityt cd ir padėjo paprastas toks . Papildoma informacija: Diskas su šepetėliais lazerio galvutės valymui CD -ROM įrenginyje (su skysčiu), Įrenginio valymo metu rodoma multimedinė prezentacija,.


Trūksta: isvalyti Trackday. Petrolhead event by Honda Klubas. Taigi kas gali buti, kai idedu kompakta ismete toki uzrasa DVD Disc is. Aisku, kartais padeda tiesiog isvalymas spec.


Kaip isvalyti cd lazeri

Norėdami išvalyti lazerį , nukreipkite mėgintuvėlį prie objektyvo ir „smūgis“ 2–sekundes. Simptomai, rodantys, kad. Kaip valyti kompiuterio DVD DVD lazerio objektyvą.


MATOMAS IR NEMATOMAS LAZERIO. CD arba SVCD diską, ir skirtas to disko grojimo. CD grotuvai naudoja net infraraudonųjų spindulių lazerį , kurio ilgis yra 7nm. Jei diskas yra nešvarus, jį valyti yra tik vienas būdas: sudrėkinkite diską . Sužinokite CD valymo patarimus, kurie nesugadins jūsų prekių.


CD dėklo ir lazerio įrenginio (arba kompaktinių diskų įrenginio) valymo . Reikia bandyti valyti , nes bus purvinas labai. Bemsas o apsimoka ta valanti cd pirkt ar cia tik ardimas ir rankom valymas padetu? Kadangi bus pašalintas pagrindinis būsimo lazerio modelio elementas,.


Kad apsisaugotumėte nuo tiesioginio lazerio spindulio,. Jeigu jūsužmiršote slaptažodį, jūs galite išvalyti sekančiais. Ji reikalinga pašalinti dūmus ir dulkes iš lazerio , darbo metu. Bet tai nereiškia, kad Jūs visiškai apsaugoti nuo dulkių, po darbo, mes visada siūlome atsargiai išvalyti linzę nuo dulkių, nes lazerio optinė sistema yra .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai