2018 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Knauf sockelputz kaina

Knauf sockelputz kaina

Pamato gruntavimui galima naudoti gruntinį tinko sluoksnį Knauf Vorspritzer. Knauf Sockelputz yra paruoštas cementinis tinko mišinys su vandenį atstumiančiais. Jei jus domina kainos kokybės santykis tai siūlau Sakret produkciją. Knauf KZ Universalputz universalus kalkių cemento tinkas.


Knauf sockelputz kaina

Knauf Vermiplaster priešgaisrinis gipsinis tinkas. Plonasluoksnis gipsinis tinkas Knauf Rotband Plus, kg. Weber, Knauf ir Sakret tinkai nepriekaištingai padengia visus keramzibetonio, akytbetonio ir silikatinius paviršius, tad plytų, mūro ar blokelių nelygumai . Knauf statybiniai mišiniai – tai sausieji kalkių ir cemento bei gipsiniai. Rekomenduojame naudoti profesionalų patikrintas Knauf sistemas! Silikoninis tinkas MITTO FS3kg.


Tinko mišinys MITTO C4kg. Kompanija „ Knauf “, pasitelkusi savo ilgametę patirtį, įgytą dirbant tiek. Gipsinis tinkas Knauf Rotband (latviškas) kg. Su vandenį atstumiančiais priedais.


Cokolio ir rūsio sienoms. Koki tinka naudoti reiktu tokiu atveju? Ar imt belekoki ir tiketis kad metus laikys ? EUR/vnt Anker-fix CD-likutis 24vnt kaina - EUR/ vnt Anker-fix Knauf. Klijav-armav mišin Caparol 186M 25kg - €/vnt Knauf Klijai polist ir vatai.


Mozaikinis Caparol tinkas Captect-Bunstein- Sockelputz kg.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai