2018 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Laidu kistukai

LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - laidų kontaktai ir antgaliai - kainos ir. Perėjimas HDMI lizdas - DVI kištukas. Kištukai , lizdai, perėjimai telefonų, kompiuterių laidams (42). Jungtys, lizdai, kištukai. MB,SCANIA,VOLVO,EPII ADR ir t. Laidų jungė Chs DJ622-D6.


Laidu kistukai

Internetu prekės laikinai neparduodame. Buitiniai elektros kištukai ir lizdai. Mums svarbus kiekvienas klientas – parduotuvės darbuotojai, pagal kiekvieno kliento poreikius parinks optimaliausią.


Pramoniniai elektros kištukai. Prekes pristatome per 1-darbo dienas. Suteikiama gamintojo garantija. A aštuonkampis, € 90. DC jungtys su laidu kištukas lizdas 2. Automobilinis pridegiklio kištukas su laidu 2m.


Laidu kistukai

Nuotraukoje aiškiai matyti laido laidų kontaktinio jungimo vykdymas su elektros kištuko kaiščiais, skirtas kištukui su elektros tinklo kontaktų jungtimi. Elektros prekės Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje. Maitinimo panelė su Creative-Cables elektros laidu , dengtu juoda viskoze RM04. Schuko kištukas yra pagamintas su žiedu pakabinimui, taip palengvinant . Kištukai dažniausiai naudojami pajungimui prie skirstymo dėžučių ar modulių.


Populiariausi kištukų modeliai: Kištukas su kabeliu EVC093. Parinkimo įrankiai, siurblių keitimo įrankiai, CAD brėžiniai, siurblių kreivės ir kiti reikalingi duomenys. Visos T serijos kabelių paskirstymo dėžutės atsparios UV spinduliams.


Laidu kistukai

Jas sudaro polipropilenas (termoplastinis plastikas) ir jose įrengti apsaugos nuo laidų. Anglų kištukai yra M ir G. Kiti Europos tipai yra J, K, L. Australijos elektros laidų kištukai pažymėti raide I, o Izraelio kištukai - N. CAT laidų sujungimo dėžutė. Trijų kontaktų rozetės ar kištuko prijungimas yra labai atsakingas darbas. Pasirūpinkite, kad įjungę šildytuvą į tinklą neužkliūsite už jo laidų, ant jų. Apžiūrėkite laidus , kištuką , lizdą, į kurį jungsite prietaisą – ar nėra . Brazilijoje naudojami amerikietiški standartiniai . Maksimali srovinė apkrova: A. Kabelių gnybtai: sriegiami gnybtai.


Telefoninis kištukas RJ11Kaina: 0. Ligtning kištuko skirtumai: originalaus laido lightning kištukas yra lygus, taisyklingai užapvalintas, kištuko metalinė dalis pilkos ar metalinės . Mes esame profesionalūs 1 vedantys EKG kabelį su kontaktų kištuku , skirtą „ Philips“ tiekėjams Kinijoje, siūlanti pritaikytus medicininius elektrodus ir priedus . Kontaktai Pilna versija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai