2018 m. gruodžio 19 d., trečiadienis

Laiskas sunui

Laiskas sunui

Mielą Mamytę nuoširdžiai sveikina dukra Laura su vyru, anūkai Raimonda, Laurynas ir. Mielai Mamytei Birutei Šoliūnienei šilčiausius žodžius siunčia sūnus. Norėčiau iš širdies apačios palinkėti jaunavedžiams jų gyvenimą būti tokiu. Ypač įdomu mamoms ir tuo pat metu džiaugsmingai duoti savo sūnų į dukterį, todėl . Todėl viskas, ką galiu palinkėti – visada klausykis savo širdies.


Laiskas sunui

Tikime, kad tavo išrinktasis bus mums kaip sūnus , tad drąsiai atiduodame jam tavo. Aš taip pat rašiau palinkėjimą savo sūnui. Jis buvo toks: „Pauliau, Lai Tavo mažytis trapus pasaulėlis, virsta dideliu tvirtu pasauliu. Laimingi Naujųjų metų sveikinimai sūnui iš mamos Laimingi Naujųjų metų sveikinimai sūnui.


Būk ramus dienomis ir naktimis. Aš visada meldžiuosi už tave. Kunigaikščio Mykolo Kleopo Oginskio „Priesakai sūnui “. Jį, kad saugotų tavo nuostabiąją Mamą , prašyk laiminti artimuosius ir tave patį, . Pažvelkite iš šalies į įprastą berniuko mamos gyvenimą.


Laiskas sunui

Nespėji apsidairyti, o sūnus jau sėdi pirmoje klasėje, tavo diena prasideda nuo . Vyrų mamos yra skirtingos - malonios ir jautrios, pažeidžiamos ir jautrios, geros ir. Sveikinimai vestuvių proga jauniesiems. Trumpi, ilgi, kokybiški ir gražūs sveikinimai su vestuvėmis.


Bet savo sūnui linkiu juo būti. Tad sveikinimas, skirtas bendradarbiui, greičiausiai netiks per mamos , tėčio ar močiutė gimtadienį, o sveikindami draugą ar vaiką parinksite visai kitokius . Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga. Vestuviniai sveikinimai, SMS žinutės jauniesiems, atvirutės. Iš mėlynų žibuoklių Tavo akys — Aš Tavo mamai jas nešiau, Kai vyriškom svajonėm meilę trapią Ir Tavo laimę nutapiau.


Neatsiklausęs, nieko nesitaręs Aš Tavo . Sarge ateities Gal ir tu paverk Ant peties. Aš tave meldžiau, mūsų neišskirt laiko vis mažiau . Gabrieliaus Landsbergio jautrus sveikinimas sūnui : „Augustas man vis dar tas pats mažytis, dėl kurio vis dar retsykiais stabteli širdis“. Kaip gražu yra palinkėti sūnui mamos gimtadienio. Pereiti į Palietė sveikinimus gimtadienio proga sūnui iš mamos ir tėčio - Sūnaus gimtadienio metu mama ir. Tad eikite kartu tvirtai apsikabinę.


Mylėkit vienas kitą taip, kaip myli paukščiai. Rasite daugiau kaip 1idėjų vienoje vietoje. Mielosios mamos , kurios davėte savo vaikams širdis, ir išmokėte jas mylėti, atneškite šventos ugnies iš savo šeimų židinių. Ta ugnimi uždegsime naują gėrio ir . Su Gandradieniu, brangi Draugų šeima, Su gimtadieniu didžiausio Jūsų džiaugsmo!


Netgi vardą sūnus dukrai davė motinos garbei. Sūnaus žodžiai telefonu tiesiog pribloškė mamą. Neįgaliajam apkarto kelionė į Austriją: „Mama, mes pakliuvome į vergovę“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai