2018 m. gruodžio 19 d., trečiadienis

Zoomaistas kraikas

Zoomaistas kraikas

Kraikas Yra prekės(-ių). Active cat silikagelio kraikas. Kai katė pasinaudos tualetu, kraikas sušoks į kietus grumstelius. Panaudotą kraiką išmeskite į . Rodyti: Rūšiuoti pagal. Silikoniniai Yra prekės(-ių).


Zoomaistas kraikas

Pigiausios viršuje, Brangiausios viršuje . Ekologiškas, sukrentantis į gabalėlius kačių kraikas. Sušokantis, aromatizuotas spygliuočių ekstraktu kraikas. Nedulkantis kraikas , puikiai sugeriantis ir neutralizuojantis kvapus, yra natūralus bei saugus. Naujienos Akcijos Populiariausios prekės Gamintojai Pristatymas Atsiskaitymas Nuolaidų sistema Mūsų parduotuvės Atsiliepimai Kontaktai . Tinka katėms, paukščiams, triušiams, jūrų kiaulytėms ir . Idealus kraikas suaugusioms katėms ir kačiukams. Taip pat tinka triušiams, graužikams ir paukščiams.


SUPER BENEK CRYSTAL COMPACT tai kačių tualeto dėžučių kraikas iš silicio dioksido (SiO2) kristalų, kurie puikiai sugeria skystį (su bakterijomis) ir kvapą į . Ypač ekonomiškas, tad jo pakaks tikrai ilgam. Grūdelių plotis ≥ mm. Pasižymintis puikiomis absorbavimo savybėmis, sugeria kvapus, greitai . Tai natūralus sulimpantis kraikas iš bentonito, papildytas maloniu vaisių aromatu. Pirkti pas mus apsimoka, bet pirkti pas mus NUOLATOS apsimoka dar labiau! Visi mūsų registruoti klientai, pirkdami dalyvauja lojalumo programoje ir kaupia . Norico kraiką ( mėlynas maišas) - kg kaina 4. Atvežimas už eurų nemokamas.


Zoomaistas kraikas

Sausas šunų maistas : Kiekvieno augintinio sveikata ir vystimasis stipriai priklauso nuo mitybos. Tinkamai parinktas sausas šunų maistas, ne tik padės Jūsų. Super Benek Corn - tai 1 natūralus kukurūzinis kraikas suaugusioms katėms ir jauniems kačiukams, taip pat tinkantis triušiams, . Best Zoobaze Internetu photo gallery. Zoomaistas - naminių gyvūnų prekės. Nuolaida negalioja elektroninėje parduotuvėje zoomaistas.


ZOO prekės Panevėžyje, ėdalas šunims, kraikas katėms, pavadėliai, antkakliai, rūbai šunims, žuvų maistas, kačių ėdalas, antiparazitinės. O dar kraikas , dar konservai, Vienu žodžiu . Best Friend FreshEasy kačių kraiko silikatas, L. Catrine Premium Super kraikas katėms, kg.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai