2018 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

Senų televizorių supirkimas kaune

Draugija turi skalbimo mašinas , džiovyklę, lyginimo presą. Neįgaliųjų draugijos savivaldybė perka higienos ( skalbimo , dušo) paslaugas. LND ir Kauno miesto neįgaliųjų draugija.


Skalbimo įranga ir priemonės. Prieš dienas - Perkame juodųjų ir spalvotųjų metalų laužą,.

Tačiau visko nepamato“, – sako Kauno automobilių turgų valdančios bendrovės „ Varanas“ vadovas Valentinas. Supraskime, tai automobilis, o ne skalbimo mašina. Jei tinka žmogui, tegul perka “, – juokiasi V. Buitinė technika Defektuotas, naudotas skalbimo mašinas „Miele“, šaldytuvus, šaldiklius ir kt. Brangiai perkame mišką su žeme arba išsikirsti.


Trečiadienį Prienuose buvo oficialiai atidaryta Kauno prekybos, pramonės ir amatų. Remontuojame skalbimo mašinas ir indaploves, pagal galimybę pritaikome.

BRANGIAI PERKA veršelius ir didelius mėsinius galvijus. Vieni vandenį perka iš parduotuvės, kiti gabena iš šaltinių, treti įsigyja vandens filtrus. Kauno vandenys“ tiekiamo vandens tyrimus.


Naudojame skalbimo mašinų kristalinį vandens filtrą, indaplovė turi . Autobuse rasti daiktai saugomi Kauno arba Vilniaus autobusų stoties . Visgi, naujas šaldytuvas ar skalbimo mašina gali kainuoti per daug. Sužinok kokios buitinės. Dirbame visomis dienomis TEL.


Pirksiu skalbimo mašiną. Parduodu naudotą Gorenje skalbimo mašiną Kaune -Parduodu. EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas. Superkame metalus, katalizatorius, akumuliatorius. Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tokia skalbimo mašina stabilesnė, ją patogu pastatyti patalpoje, pavyzdžiui, .

Bet pagalvokite – ar patys sugebate įsivaizduoti, kaip skalbiate . Elektromarkt Kaunas , Savanorių pr. O sugedusias skalbimo mašinas taisantys meistrai atkreipia dėmesį, kad kada jos dažnai sugenda visai ne dėl prastos eksploatacijos. Atliekų supirkimas brangiai superka iš gyventojų ir įmonių-įstaigų seną buitinę. Kaune ir Klaipėdoje, surinkimo laikas nuo 11:– 15:val. Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius?


Atneškite jį į vieną iš TOP CENTRO parduotuvių ir mes pasirūpinsime Jūsų sena buitine . Buitinių skalbimo mašinų , džiovyklių skelbimai, pasiūlymai, kainos. NAUDOTOS AUKŠTOS KLASĖS SKALBIMO MAŠINOS, KAUNAS. Indaplovių, džiovyklių, skalbimo mašinų remontas. Smulkios buitinės elektronikos remontas Kaune.


Siauresnė skalbimo mašina yra perkama tuo atveju, jei namuose yra mažai vietos. Jei ieškote skalbimo masinu ir skalbyklių pigiau ar su nuolaida, nemokamo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai