2018 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Nano atminties kortele

Atvykite įsigyti kokybiškų baldų, dėl kainų derėkimes :) Jūsų patogumui susitarus priimame ir po darbo valandų! Baldai su geriausios kainos garantija. Naudoti baldai Vilnius įmonių paieška.


Nano atminties kortele

Platus naujų baldų asortimentas. Baldus galėsite įsigyti iš karto. Greitas baldų pristatymas. Kaip prižiūrėti savo baldus ? Medžio, metalo ir audinių skirtumai.


RŪPINIMASIS BALDAIS: MEDIENA, AUDINYS IR METALAI Aukštos . Didmeninė ir mažmeninė prekyba vokiškais baldais bei aukštos kokybės vokiškais čiužiniais. Tad jei Jums reikalingi kokybiški, tačiau pigesni stalai, kėdės, odiniai kampai ar baldai Vilniuje , Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje – išpardavimas ir . Kiekvienas baldas ar namų detalė į mūsų sandėlį atkeliavo į lagaminą susikrovęs dalį savo istorijos. Dabar jie ramiai sau ilsisi ir laukia naujų šeimininkų. Naujas baldų papildymas!


Parduotuvės adresas - Savanorių pr 176c. NAUDOTI BALDAI - Rated based on Reviews Geri baldai už puikią kainą! Pigiausi baldai Vilniuje. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!


Siūlome tik labai geros kokybiškus odinius baldus , beveik visada turime antikvarinių baldų, dalis jų pagaminti 19a. Vilniuje duris atvėrė naudotų vokiškų baldų prekybos kompanijos mobel. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Nano atminties kortele

Sveiki , reikia pagalbos reikalinga sofa lova vilniuje naudota , gal zinote kur butu galima rast pigu varianta internete ar gal zinote adresu kur but . Prekyba naudotais ir naujais baldais iš vokietijos. Pas mus rasite svetainių, miegamųjų, valgomojo kambario baldų bei įvairių interjero . Kad baldai namuose ilgiau tarnautų, stenkitės juos tinkamai prižiūrėti. Susikurkite jaukius namus su „Gintaro baldais“! Vokietijos:​natūralios odos baldai , eko odos baldai , odiniai kampai, medžiaginiai baldai ,. Ir puodeliai, ir baldai.


Tai – originalūs baldai , ypač kruopštaus meistro rankų darbas, juose įspausti ir jo. Prieš tai jis Vilniuje dirbo kelininku. Mūsų svetainėje kviečiame apsilankyti visus, siekiančius išskirtinio stiliaus savo namų interjere. Taip pat siūlome įsigyti ir kitų žinomų gamintojų korpusinius baldus savo namams - svetainės.


Nano atminties kortele

Jūsų laukiame ir LIBRO baldai salone! Sofos, sofos lovos, kampinės sofos, minkšti kampai, foteliai, pufai - Vilniuje , Kaune,. Domina baldai , interjeras, interjero detalės? Mažai naudoti Vokiški šviestuvai, vnt.


Prekių pristatymas: Į Vilnių ir Kauną kiekvieną sekmadienį prekes pristatome NEMOKAMAI!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai