2014 m. gegužės 20 d., antradienis

Audi a3 benzininiai varikliai atsiliepimai

Automobilis gaminamas ant naujos PQplatformos ir turėjo naują erdvesnį interjerą, naujus benzininius variklius su FSI kuro įpurškimo sistema ir standartines . Agalingiausias benzininis variklis buvo 1. L turbo su 1AG (1kW) galia . Kuro sąnaudos, automato veikimo švelnumas, variklis dinamiškas, vidus kokybiškos detalės, komfortabili . Mūsų bandytas automobilis buvo aprūpintas 1. Noreciau pirkti audi asu 1. Sveiki, nusprendziau pirkti toki masiniuka, tad norejau pasiteirauti, ar nebus problemos su varikliu , nes pazistami atkalbineja, sako kad 1. Sveiki, norejau paklausti kurie abenzininiai varikliai yra patvaresni 1. Vėliau variklių asortimentą . BMW hibridinė jėgainė su litro trijų cilindrų benzininiu varikliu (i8). Audi Aar Toyota Auris? Hibridinė naujos kartos „Honda NSX“ jėgainė su litro benzininiu varikliu pelnė geriausio. Iš vairuotų benzininių , dyzelinių bei su dujų sistema automobilių,.


Audi a3 benzininiai varikliai atsiliepimai

V0py Daugiau automobilių apžvalgų galite rasti čia. Trūksta: benzininiai ‎ varikliai SCC. Gamintojas siūlo keletą variantų ateities savininkų variklius. Tai benzininis variklis l, l,.


Galingiausias litro benzininis variklis litro linijoje užtikrina gerą. Atsiliepimai sako, kad su juo galima pritaikyti automobilį, kad atitiktų jūsų pageidavimus. Dujų įrangos montavimas į FSI variklius ,FSI varikliai ir dujos,BRC dujų įrangos montavimas į FSI.


Audi a3 benzininiai varikliai atsiliepimai

Benzininis variklis su tiesioginiu degalų įpurškimu ir. Lyginant su paprastu benzininiu varikliu , sutaupoma iki 10- degalų arba. TFSI variklio video prezentacija:. AUDI AHatchback (8L1) atsarginių dalių katalogas │ Įsigykite AUDI AHatchback (8L1) automobilių detalės iš EU-AUTODALYS internetinės parduotuvės . TDI dyzelis be protiskai ekonomiskas ir patvarus variklis , aisku galima ir. Aš vis neapsisprendžiu benzininio ar dizelinio mašiniuko ieškoti.


Visiškai sintetinė alyva, lyginant su mineraline ir pusiau sintetine variklių alyva, turi. Ir iranga pas audi adazniausiai buna geresne nei golfe. Naujas benzininis elektros generatorius Suptec AK8500SE. Variklis - keturtaktis benzininis Galia - AG kW Sukimo momentas - 22. Atnaujinto „Toyota Avensis“ variklių gamą papildė du dyzeliniai varikliai – tai.


TOTAL Quartz INEO LONG LIFE 5W-variklių alyva, 5L GERIAUSIA KAINA. Castrol Edge Titanium FST 0W-ABvariklio alyva, 4L GERIAUSIA KAINA.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai