2014 m. gegužės 19 d., pirmadienis

Karaoke aparatūra

PARTY-KAMIC-BL mikrofonas su karaoke garso sistema, Bluetooth. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. LT Žaidimų kompiuterių, priedų ir žaidimų parduotuvė Kaune, Kuršių g. PC Mega) - Visų konsolių remontas, atrišimas, supirkimas, . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Mikšeris karaoke JB Systems KM4.

Muzikinis centras LTC KARAOKE -STAR2MKII. Karaoke įrangos ir komponentų nuoma. Mėgstantiems dainuoti - karaoke įrangos komplektai. Balionų lankstymas = Mažų.


Hi-FI, bluetooth kolonėlės ir garso sistemos jūsų pramogoms. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausią variantą iš mūsų arsenalo! Aštri kertamoji dalis slys per maistą, alų ir balso stygas, o. Suorganizuokite išskirtinį vakarėlį draugams, kolegoms ar šeimos . Buitinė elektronika, būtent garso kasečių įrašymo aparatūra , garso kasečių grotuvai, garsiakalbiai, .

CLASSICS – nedidelė salė su profesionalia karaokės sistema, įgarsinimo aparatūra , yra bevieliai mikrofonai, apšvietimas. Kokybiška aparatūra ir atlikimas, platus repertuaras, populiarios saksofono . Nesvarbu, mokate dainuoti ar apsimetate, kad sugebate tai daryti, draugų kompanijoje galite pasijausti tikru dainininku! Siūlome privačias erdves kiekvienai susirinkusiai kompanijai, naujausią įgarsinimo aparatūrą ir profesionalią karaokės sistemą! Kviečiame švęsti įvairius įmonių . Profesionali karaokės sistema, įgarsinimo aparatūra , bevieliai mikrofonai, apšvietimas.


Dainų katalogas – virš. Taip pat diskotekų, prezentacijų, vakarėlių organizavimu ir aptarnavimu. GITARŲ PIRKIMAS Perku elektrines, akustines, klasikines ir bosines gitaras ir jų. Ieškote Garso Aparatūros ? Puikios kainos ir daug akcijų!


Video ir audio aparatūra , paslaugos, remontas. Kreipkitės pasiūlysime garso aparatūrą bei išrinksime apšvietimą pagal Jūsų norus ! Rengiame karaoke vakarus. Audio aparatūros skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Profesionalios garso aparatūros nuoma Jūsų šventei, unikalus apšvietimas, mikrofonai vakaro vedėjams, DJ paslaugos, renginių vedėjų paslaugos, karaoke. Garantinis aptarnavimas: mėn. Garso aparatūra ir karaokė įranga Lietuvoje, įmonių paieška Info.

Sanway gamina PA karaoke garsiakalbis su karaoke. Sanway“ profesionali garso aparatūra , Ltd . Paspaudę mygtuką „Sutinku “ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Vyks kažkur kažkoks kažkokio darbo vakarėlis, kur nuomojama aparatūra. Vel esmu domajis par Philips Dvd atskanotaju ar karaoke funkciju un piepirkt kādu mikrofonu,bet tad no datora nevares palaist dazadas . Gero garso muzikiniai centrai kiekvieno melomano ausiai.


Išsirinkite Jūsų poreikius ir skonį atitinkantį produktą. Garso ir karaoke nuoma Kaune Nuomojame garso aparatūrą , mikrofonus, karaoke įrangą. Profesionali garso aparatūra , mikšeriniai pultai, mikrofonai, kolonėlės, stiprintuvai.


Didysis karaoke rinkinys tik EUR! Sveiki, Nuomojama garso aparatūra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai