2014 m. gegužės 27 d., antradienis

Granulines krosneles pajungimas

Granulines krosneles pajungimas

Granulių krosnelės su vandens kontūru – puikus pasirinkimas visaverčiam . Norime pasiūlyti Italų kompanijos Mitsui sukurtas krosneles Kalor pagal kanadietišką projektą išrankiausio kliento reikmėms patenkinti. Katilo ir krosnelės pajungimas į vieną kaminą. Orinės granulinės krosnelės su galimybe pajungti ortakius. Video - Nemokamas pajungimas , konsultacijos kaip išsirinkti.


Temperatūros valdymas davikliais. Lincar GRANULINIŲ KROSNELIŲ Pajungimo schema 1. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos. Dumtraukio pajungimas ‎: ‎Iš galo Vandens kontūro galia ‎: ‎max kW – min 2. Granulinė krosnelė Lietuvoje, įmonių paieška Info. Lankstus prailginimas SZK-REG-WG. Programuojamos granulinės krosnelės efektyviam, ekologiškam ir ekonomiškam patalpų šildymui.


Pradžia GRANULINĖS KROSNELĖS. JUNKERS kondensaciniai su galimybe pajungti tūrinį vandens šildytuvą . Pagaminta iš 2mm plieno, suvirinta plazma, . Geras kainos ir kokybės santykis. Akcijos ir specialūs pasiūlymai. Taip pat šią granulinę krosnelę galima pajungti prie kamino ne tik iš nugarinės dalies, bet ir iš viršaus. Prekybininkų teigimu, pastaruoju metu rinkoje sparčiai populiarėja granulinės krosnelės su vandens kontūru.


Granulines krosneles pajungimas

Jų kaina gali siekti iki tūkst. Dūmtraukio pajungimas galimas iš galo. Kambario temperatūros daviklis. Dūmtakio vamzdžio pajungimo skersmuo (mm). Itališkos kokybiškos granulinės krosnelės FAIR A9.


Apmokėjimas: avansu, pavedimu. Aukšto efektyvumo granulinės krosnelės Pellet ZSsu įmontuotu ventiliatoriumi skirti oriniam patalpų. Tiesus WC pajungimas - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Tūriniai ir momentiniai vandens šildytuvai, kieto kuro ir granulinės krosnelės , centrinio . Rekomenduojama apšildyti vidutinio ir mažo dydžio plotus.


Plieninė krosnelė Mega Max 14kW. GRANULINE KROSNĖLE SU VANDENS KONTŪRU Kuras: medienos granulės Galios: kW, kW, Techninės charakteristikos: Atiduoda šilumos: 1kw . E Įeinančio vandens vamzdžio pajungimo vieta, mm, 27 283. Atstovaujame platų garsių gamintojų židinių bei krosnelių asortimentą. Pas mus rasite visas židinio montavimo medžiagas, krosnelių pajungimo priedus bei . O kuom tau nepatiko mano siūlymas įsirengti granulinę krosnelę ir ortakiais išnešioti.


Teisingas katilo pajungimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai