2014 m. gegužės 8 d., ketvirtadienis

Dazai flugger

Matiniai dažai luboms Flutex 2S. Itin tvirti matiniai dažai sienoms Dekso 5. Tai akriliniai dažai vidaus sienoms ir luboms, geros sukibimo su paviršiumi savybės, labai geros . Flügger Flutex akriliniai, plaunami sienų dažai. Akriliniai dažai , matiniai.


Dazai flugger

Dekso dažais nudažytas paviršius yra matinis ir ypač atsparus valymui - tai vieni tvirčiausių ir atspariausių valymui dažų. Pavadinimas: Lubų ir sienų dažai Flugger Flutex 2S 10L. Visi flugger skelbimai - flugger skelbimų paieškos rezultatai Alio. Flutex 7S – tai lateksiniai dažai sienoms ir luboms, pagaminti PVA rišančiosios medžiagos pagrindu.


Idomu koks kainų skirtumas? Lamberto tikrai geri dazai su jais gali nebent Benjamin mooras. Danų firmos FLUGGER dažai , gruntai, glaistai, švedų firmos STIWEX dažymo įrankiai, dažomos sienų dangos (tapetai, audiniai), statybinės, apdailos . Dažai internetu: išmaniai ir efektyviai.


Sveiki,jau metus naudoju Flugger dažus. Jie nieko nenusileidžia amerikietiškiems ar dar kokiems. Kaina normali,dengiamumas super,išeiga irgi gerai. PARDUODAMAS ANALOGŲ NETURINTIS NAUJOS STATYBOS KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS NAMAS BAGUTIŠKIŲ GATVĖJE, . Gausu parketui skirtų lakų, taip pat lakų medienai: lauko ir vidaus darbams, saunai. Lakas medienai - puiki apsauga nuo drėgmės.


Taip pat ir dažai paviršius. Nuo to priklauso galutinis rezultatas, nes ir kokybiški, ir prasti dažai , įpilti į naujus kibirėlius, atrodo patraukliai. Sienų dažymas – dažai ir technologija. IGIS giluminis gruntas. Ceresit giluminis gruntas . Lubos buvo dažomos baltai Flugger Stipo dažais, o sienos Flugger Stipo dažais.


MEDZIAGOM GLAISTAS IR DAZAI ir gruntai FIRMA FLUGGER IR BUS . Ar galite rekomenduoti, kokie dažai yra geriausi sienoms? Jie suteikia puikų, pusiau matinį, atsparų oro . Ne visi dažų gamintojai gali pasiūlyti dažus pagal šią paletę, . Pradėjus šlifuoti dar nenudžiūvusius dažus, kyla grėsmė, kad dažai lips ir velsis. Kuo dažų sluoksnis bus.


DEKOGIDOS PREKYBA, UAB.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai