2014 m. gegužės 7 d., trečiadienis

Biomechanika vgtu

Biomechanika vgtu

Katedros dėstytojų konsultacijų laiką galite rasti mano. Nurodytu laiku dėstytojai konsultuoja studentus, organizuoja papildomus atsiskaitymus už . Koks tai mokslas, kaip jis gali . VGTU SA MF‎‏ على فيسبوك. Svarbiausias mokslininkų . Noreciau suzinot daugiau apie sia . Gal yra įstojusių į šią specialybę?


Biomechanika vgtu

Ir norinčių pabendrauti? BIOMECHANIKA – ŠIUOLAIKINĖ SPECIALYBĖ. Rengiami inžineriniai specialistai medicinos, reabilitacinės, kompensacinės technikos, protezų ir. Gebu sparčiai mokytis, dirbu su braižybos programomis AutoCA . Programa neakredituota . Kravcova ir biomechanikos antro kurso studentas Ignas . Techninė ir meninė fotografija, 2-4. Mechatronika, 2- (2).


Android“ programėlių kūrimas, 2-4. Daiva Makutėnienė mokė 3D . B (antropometrija, biomechanika ir ergonomika). Smagiai nusiteikę, mokiniai vyko į Vilniaus Gedimino technikos universitetą, kur susipažino su naujausiais šiuolaikinės biomechanikos. Mokiniai buvo supažindinti su biomechanikos , mechatronikos ir robotikos, spaudos inžinierio, gamybos inžinerijos ir . Biomedicininė inžinerija. Paskaitos Iki Valandos Vakaro!


Video vgtu university lithuania - CNClips.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai