2014 m. gegužės 14 d., trečiadienis

Detektyviniai galvosukiai vaikams

Tomas Dirgėla – rašytojas, LRT radijo laidos vaikams kūrėjas ir vedėjas – geriausiai jauniesiems. Saldainių kiosko byla“ – tai detektyvinių galvosūkių rinkinys. Tačiau galvosūkių entuziastai ginasi esą jei viskas būtų akivaizdu, tai jau nebūtų mįslės. Be to, ir narpliojant nusikaltimus realybėje ne viskas . Mokytojos peruko byla“ – tai jau antrasis detektyvinių galvosūkių rinkinys tikriems Domo ir Tomo gerbėjams!


Autorius: Tomas Dirgėla ‎: ‎Į krepšelį Įtraukti į sva.

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Tokie loginiai- detektyviniai žaidimai ne tik ideali laiko praleidimo priemonė. Mažiems vaikams šie galvosūkiai nėra tinkami ne tiek dėl jų . Galvosukiai vaikams kaina nuo € iki 7. Tai jau antrasis Tomo Dirgėlos detektyvinių galvosūkių rinkinys apie detektyvų. Didesnio formato puikios . Minklės su atsakymais Minklės su įminimais Minklės vaikams Mįslės . TOMAS DIRGĖLA – vaikų rašytojas, LRT .

Po ilgesnės pertraukos - naujas galvosūkis. Dėkui Karoliui, kad priminė apie šį galvosūkį. Pats jį buvau žaides jau bent keletą kartų, buvo visai . Keturių metų vaikas per dieną paklausia apie 4klausimus. Kauno tvirtovės VII forto matematikų tikslas – kad kiekvienas vaikas būrelyje mokėtų. Singapūre vaikams pateiktas galvosūkis glumina ir suaugusius - ar galite jį įveikti ? Apie raganą Šiokiątokią : knyga vaikams.


Kai balandis buvo papūga : knyga vaikams. Kamuoliai, pagal savo pobūdį. Prekės vaikams ir kūdikiams. O vyresniems vaikams sako- žaidimų ir veiklos susigalvok pats.


Knygos vaikams ir susiję produktai. Kainų palyginimas Lietuvos. Spalvinimo ir užduočių knygelės vaikams. Pateikiame informaciją apie naujausius vaikų ir jaunimo literatūros.


Kadangi tai detektyviniai galvosūkiai , vaikams teko gerokai paplušėti prie įvairių mįslių ir užduočių, bet jiems viskas puikiai pavyko. Nagrinėdami įvairias situacijas, ieškodami .

Leidyklos Tyto alba elektroninės parduotuvės lentynose vaikų ir jaunimo laukia visa. Didžiausias Baltijos šalyse vaikų edukacinis pramogų centras. Pažintinė literatūra vaikams 2. Kategorija: Stalo žaidimai, galvosūkiai.


Jo knygos vaikams „Didžioji tėvų agentūra“ ir „Žmonių valdymo pultelis“ iš karto. Kaip jau supratote iš pavadinimo, gauname ne tik detektyvą, bet kartu ir galvosūkių , kuriuos . Lobių medžioklė – puikus kambarys tiek suaugusiems, tiek vaikams. Detektyvinis Pabėgimo kambarys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai