2014 m. liepos 31 d., ketvirtadienis

Ismanieji telefonai skelbiu

Ismanieji telefonai skelbiu

Lietuvos rinką yra viena didžiausių parduotuvių . Galaxy serija ( išmanieji ) samsung. Telefonas pirktas Telia, galioja . Turime ir berniukui, ir mergaitei. Laikrodis yra atsparus vandeniui, turi vietos nustatymo . Sony ( android) praktiškai kaip naujas, tik kažkodėl neveikia touch screen - eurų 2. Parduodami įvairūs išmanieji telefonai 1. DOOGEE - labai patvarus . Tapogi domina ir kitų modelių išmanieji telefonai.


Lombardas Klaipėdoje: Vingio g. Garmin, Suunto, Polar ir kitų firmų. Norite greitai parduoti telefoną? Kreipkites į mus padėsime. Domina visi variantai tiek . Dirbų savaitgaliais ir švenčių dienomis.


Nauji ir naudoti telefonai už jums prieinamą kainą tik iš WINTEK elektroninės parduotuvės. Visiems modeliams suteikiama mėnesių garantija! Sveiki parduodami visiškai nauji, užpakuoti xiaomi išmanieji telefonai. Europai skirta versija, suteikiame 24mėn garantiją.


Ismanieji telefonai skelbiu

Išrašome sąskaitą fakturą įmonėms. Platus mobiliųjų, išmaniųjų telefonų pasirinkimas: Samsung, Huawei, Caterpillar ir kiti mobiliųjų telefonų gamintojai. Nepaprastai platus išmaniųjų telefonų pasirinkimas: įvairūs gamintojai, skirtingi dizainai, puikūs techniniai parametrai.


Tiesa, vis aktyviau parduodami telefonai su didesniu nei colių ekranu. Išmanieji telefonai geromis kainomis. Naujausi išmanieji modeliai dažniausiai turi pakankamai dideles vidines duomenų . Mobiliųjų telefonų skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone. Panašu, kad šiais metais pamatysime naujus dizaino ir kitus įdomius . Mėgstate aktyvų laisvalaikį?


Visi blackberry parduodu skelbimai - blackberry parduodu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Darius Šultė sako, kad jų meistrai. Dėklai, galiniai dangteliai ir įmovos. Apsauginės ekrano plėvelės. Išskirtinės kainos, dovanos, garantija ir draudimas!


Nekilnojamojo turto skelbimai (951). Techninės įrangos skelbimai (488). Skelbimai , Nemokami skelbimai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai